VIDEO Codrin Ștefănescu (PSD): Brașovul e un județ roșu, social-democrat, unde nu se vor vota partide securistoide

VIDEO Codrin Ștefănescu (PSD): Brașovul e un județ roșu, social-democrat, unde nu se vor vota partide securistoide

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, prezent aseară la Hotel Aro unde s-a desășurat ședința Comitetului Judșețean al social-democraților brașoveni,  pretinde că PSD va da viitorul președinte al țării, dar nu a avansat niciun nume. În viziunea lui Ștefănescu, social-democrații vor obșine un scor confortabil la alegerile europarlamentare din 2019, dar la parlamentarele de la anul viitor: peste 40%. Mai mult, social-democrații au „obligația” să obțină un scor foarte bun inclusiv la Brașov, pentru care are și o „explicație”.

„Sunt convins că Braşovul este un judeţ roşu, adică un judeţ al oamenilor care gândesc pe partea social-democratică, oameni care ştiu ce înseamnă munca, care respectă valorile și oamenii. De aceea am foarte mari dubii că partidele securistoide vor putea avea votul braşovenilor. La mine a fost o conexiune logică. Nu te aștepți ca, într-un oraş unde a avut loc o revoltă a muncitorilor împotriva unei dictaturi, să vină după 30 de ani securitatea să-şi facă partide şi Braşovul să voteze”, a afirmat Ștefănescu într-o conferință de presă.

„La Braşov, ca şi în celelalte judeţe, am fost primit de un grup de 12 #rezist, cu care am încercat să stau de vorbă la fel ca şi la Sibiu, Mehedinţi sau Caraş-Severin. Au acelaşi text, acelaşi tip de isterie, acelaşi mod de a pune lucrurile. Sunt din ce în ce mai puţini însă. Am încercat să port un dialog civilizat. Am încercat să spun că cei din PSD le întind mâna şi le ascultă opinia dacă o au. Dar nu au nici o opinie, au numai nişte sloganuri, asta-i situaţia”, a afirmat Codrin Ştefănescu

Secretarul general al PSD a mai precizat să social-democrații sunt deja în campanie, iar la jumătatea lunii februarie se va finaliza analiza care se facem de patru luni în toată țara.

Alte articole:   Au început înscrierile pentru festivalul competițional Dracula Film Festival 2020

„Am lansat la nivelul fiecărei localităţi această analiză, pentru a vedea exact care este cea mai bună variantă: candidat PSD separat, candidat separat ALDE sau candidat PSD-ALDE. Pe 15 februarie ne uităm la toate rezultatele finale, la toate analizele din toate judeţele. Vom avea cel mai mare sondaj pe care l-a avut cineva vreodată în acest sens, după care vom lua o decizie. Dar suntem convinşi că anul acesta vom da preşedintele României şi avem obligaţia să facem lucrul acesta, să scăpăm, după 16 ani, de regimul Băsisto-securist şi Iohannisto-securist, de un sistem toxic și de o maieră toxică de a-i reprezenta pe români”, a mai declarat Ştefănescu.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Un idiot si un prost Stefanescu asta, ce poti cere de la un lingau ?
  Nu pot uita cum „dialoga” cu protestatarii in fata la Aro, cu mana in buzunar, tot tragand de pantaloni, ce stie unul ca asta?/ smecherie de bucurestean parvenit si un mate fripte cu contracte la stat.
  Rusine PSD
  Nu va fi niciodata rosu ” Brasovul, decat , Doamne fereste, impus, ca in 46,
  Si nu eram 12 ,ci 20, pentru ca restul suntla munca sa aveti voi de unde le fura din impozite si taxe, fraiere.
  Pacat ca doamana Roxana, foarte buna pe proiecte s-a inhaitatcu puslamalele astea.

  Reply
 2. Lasa fraiere ca nu mai e mult si coloram noi frumos Brasovul cu culorile care trebuie. De data asta nu mai stam in casa. Ne-am instruit, ne-am documentat. Suntem mai multi si mai destepti decat prostii aia ai vostri pe care va bazati de 30 de ani. Cu uleiul ala la care se bucura prostanii inainte de vot sa va dati la gaoz sa alunece frumos scula cat stati la pripon . Trebuia sa dea ala o fuga si la Codlea sa vada ce locuri libere au. Sa faca rezervare. Merci frumos ca ne-ati unit si ne-ati stimulat sa ne desteptam. Vine scadenta!

  Reply
 3. Huo! Mars la rusi, PCR-istilor!
  Brașovul nu va fi rosu niciodată!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.