blog-logo

Lucia Style, un loc special pentru doamne și domnișoare

sdr

Brașovencele au loc care le este dedicat. Lucia Style a deschis un nou magazin pe B-dul Grivițeinr. 50, unde doamnele și domnișoarele sunt așteptate nu doar cu gablonțuri, parfumuri și produse de marochinărie, dar și cu un atelier de croitorie unde pot să-și facă, pe comandă, rochii sau alte obiecte de vestimentație unicat.

Ceea ce nu știu este faptul că aceste rochii poartă semnătura brașovencei Luciei Brumă, o artistă desăvârșită în acest domeniu.

Lucia Brumă a lucrat 14 ani în Italia, pentru nume mari ale modei, precum Gianfranco Ferré, John Galliano, Roberto Cavalli  sau Just Cavalli.

„Am lucrat în prima linie mondială a modei. Realizam rochiile la Bologna, dar prezentările se făceau în Capitala Modei, la Milano”, ne-a declarat Lucia Brumă.

Alte articole:   Concert, joi, la Filarmonica Brașov

CLICK pe poze pentru a se mări!

Artista brașoveană a făcut Școala de Arte la Timișoara și ne-a mărturisit că i-a plăcut dintotdeauna croitoria, pornind de la desen și creație până la ultima cusătură, trecând prin toate etapele.

„Am învățat de la profesioniști care lucrau manual, produse unicat. Nu mi-a plăcut niciodată producția de serie”, spune Lucia Brumă.

În urmă cu cinci ani a venit în țară și și-a deschis primul magazin pe Bulevardul Griviței. În timp, mica afacere s- a dezvoltat și avea nevoie de un spațiu mai generos, unde clientele să vadă și atelierul de croitorie. Iar relația cu reprezentantele sexului frumos nu sunt unele reci, de afacere, ci chiar de prietenie.

Alte articole:   Adrian Veștea va depune, miercuri, jurământul, la Aula Universității Transilvania

„Avem clientelă de înaltă clasă, dar și doamne sau domnișoare care apelează la noi pentru ținute office sau de eveniment. Creăm produse de bun gust, ni s-au solicitat produse foarte elegante, dar nu extravagante. Vreau să știți că, până la detaliile finale ale unei rochii sunt foarte multe etape. Nouă ni se cer anumite lucruri, apoi noi venim cu sugestii pentru croiuri și materiale, iar când produsul este gata, la proba finală, parcă ne cunoaștem de o viață”,  ne explică, cu un zâmbet larg, Lucia Brumă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.