blog-logo

Acord-cadru pentru realizarea evenimentului „Republica Moldova” la Brașov

Acord-cadru pentru realizarea evenimentului „Republica Moldova” la Brașov

Consiliul Local Brașov va a proba la ședința ordinara din luna ianuarie acordul-cadru de parteneriat între Primăria Brașov şi Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, referitor la realizarea evenimentului „Republica Moldova”.

„Relaţiile economice dintre Republica Moldova şi România au o dinamică ascendentă, România fiind unul dintre principalii parteneri economici ai Republicii Moldova. Această realitate impune crearea unui cadru de comunicare şi dezvoltare a relaţiilor dintre operatorii economici de pe ambele maluri ale Prutului”, spun reprezentanții municipalității.

În anul 2018, Primăria Municipiului Brașov şi Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova au încheiat un Acord de parteneriat referitor la realizarea expoziţiei „Republica Moldova Prezintă”. În oraşul Braşov acest eveniment a reprezentat o proiecţie a evenimentului din Republica Moldova, eveniment cu caracter naţional desfăşurat anual la Chişinău.

Alte articole:   Mai multe străzi din Săcele rămân fără curent electric

La această expoziţie desfăşurată în Piaţa Sfatului din Braşov au participat firme din Republica Moldova şi din România. Primăria Municipiului Brașov, în cadrul parteneriatului încheiat a pus la dispoziţie 40 de corturi pentru participanţii la eveniment. Acest eveniment a avut un real succes în anul 2018.

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, prin adresa transmisă şi înregistrată la Primăria Municipiului Brașov sub nr. 4083/17.01.2019 a solicitat autorităţilor locale braşovene sprijinul pentru organizarea unei noi expoziţii în anul acesta în Piaţa Sfatului din Braşov şi asigurarea a 40 de corturi pentru agenţii economici din Republica Moldova, a participanţilor la eveniment, suport logistic în organizarea acestuia şi includerea acestuia în planul de activităţi pe anul 2019.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov