blog-logo

Șase localități din județul Brașov, fără edili

Șase localități din județul Brașov, fără edili

Șase  localități din județul Brașov – Predeal, Ghimbav, Părău, Hoghiz, Augustin și Bran – nu au primari. Motivele sunt fie situații de incompatibilitate, fie existența unor sentințe definitive în dosare penale.

„Cea mai expusă localitate este Augustinul, localitate unde nu există nici Consiliu Local, și nici primar și viceprimar. Comuna este administrată de secretarul comunei, iar aparatul Prefecturii va sprijini realizarea bugetului pentru anul în curs. Se pare că în viitorul apropiat va fi organizată o tură de alegeri în localitățile cu probleme. În fiecare lună facem informări către minister asupra acestei situații”, a precizat prefectul Marian Rasaliu.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 1,04 în municipiul Brașov și 0,87 în județ
  1. De ce numitul din imagini, il tine primar pe Scripcaru, urmarit penal, trimis in judecata in f. multe dosare penale, care, evident o sa creasca la nr. la fel ca in cazul lui Cancescu !!! O „mizerie” de prefect, la fel ca toti dinaintea lui !!!

    Reply
  2. Mai Rozaliu, unde sunt „sentintele definitive” ale celor 6 primari ??? Nicaieri, mai dureaza ani de zile !!! Ce faci matale ca prefect ? Absolut nimic, impreuna cu „aparatul” tau de doi bani .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate