blog-logo

Maurer Imobiliare, constructorul de vise ilegale

Maurer Imobiliare, constructorul de vise ilegale

„Va scriu in speranta ca poate veti crea un articol in ceea ce priveste situatia cu Maurer Simon – Avantgarden Faza IV.

Suntem proprietarii unui teren aflat pe strada Salciei(in spatele blocurilor noi din Av4).In 2018 s-au inceput lucrarile la noile blocuri. Nu zic de faptul ca nici macar autorizatie de constructie nu au( dovedit la primarie, au fost in control si cei de la politia comunitara si au constatat- ei in continuare lucreaza), lucrul cel mai grav pentru noi este ca in loc de 3 et jumatate, cat este Puz-ul actual pe zona, pentru terenul cumparat de ei, ei construiesc cam 5 etaje. Am fost la ei impreuna cu ceilalti vecini, raspunsul a fost ca ei respecta planurile, ca ei construiesc cat au in plan, etc etc – discutii inutile.

Va rog faceti un articol, sa vada si oamenii care au cumparat deja apartamentele, ca ei de fapt nu au autorizatie, si daca vom castiga in instanta (pentru ca avem de gand sa facem asta, ni se ia lumina, ne va afecta in permanenta acele 2 et in plus), e posibil sa aiba si ei de suferit. De fapt, mai mult ca sigur.

Vom apela la toate institutiile posibile, astfel incat sa respecte Puz-ul si sa nu ne incomodeze mai mult decat o fac in acest moment acele blocuri. Cele 2 etaje in plus sau ma rog 1et jumatate(ei spun ca vor face 4et jumatate), ne vor afecta pentru tot restul vietii, lucru pe care nu avem de gand sa il acceptam, doar pentru ca dl Maurer are deja vandute acele apartamente de la ultimele etaje si citez:” nu putem sa schimbam nimic”.

In speranta ca veti publica acest articol, va foarte multumesc!

Daca toti oamenii ar respecta legile  in tara asta, ar fi numai lapte si miere. Din pacate, se doveste ca numai prin incalcarea legilor, unii pot face avere”.

Irina Artene

Alte articole:   România riscă noi sancţiuni din partea Uniunii Europene din cauza gropilor de gunoi neconforme. Brașovul, pe lista neagră

Sesizarea primită de la cititoarea newsbv.ro am verificat-o la Primărie, care ne-a confirmat faptul că omul de afaceri Simon Maurer își permite să construiască blocuri fără autorizație de construcție. Mai mult, reprezentanții Primăriei Brașov spun că, dacă lucrările nu vor fi sistate, vor sesiza Parchetul.

„S-a primit o sesizare și la Poliția Locală în data de 20 noiembrie 2018. S-a făcut control și verificări în 10 decembrie 2018. Din șase construcții aflate în diferite stadii de lucru, doar unul avea autorizație de construire. (fără autorizație sunt imobilele P+5et, P+4et, două imobile P+3et, o construcție la cota 0). Conform Legii 50/1991, s-a aplicat amendă de 50.000 de lei și s-a stabilit sancțiune complementară de oprire a lucrărilor și intrarea în legalitate până în 04.02.2019. Cei verificați au refuzat să semneze procesul-verbal de sancționare, de aceea documentul le-a fost trimis prin Poș cu confirmare de primire. Potrivit procedurilor, așteptăm confirmarea de primire de la Poștă, pentru ca apoi polițiștii locali de la SIC să poată merge din nou pe teren pentru a verifica dacă au oprit lucrările. În cazul în care nu au oprit lucrările, după însușirea măsurilor luate de polițiștii locali, se face referat pentru plângere penală la Parchet”, se arată în răspunsul transmis redacției newsbv.ro de către municipalitate.

Alte articole:   O nouă ediție "Sportul pentru toți". 40.000 de euro nerambursabili, pentru școlile din Brașov

CITEȘTE ȘI:

Maurer Imobiliare, reclamată la Protecția Consumatorului

Maurer Imobiliare dă vina pe producătorul de termopane, care se spală pe mâini

Distribuie dacă îți place!
  1. cu rîul de căcat care le trece pe la balcon ce fac?

    Reply
  2. Impreuna cu sotul meu am fost sa vizionam cateva apartamente de la maurer in luna august 2018, dar ne-am lamurit repede cu ei si am abandonat ideea sa cumparam de la aceasta companie. Am reusit sa ne cumparam un apartamnet la casa tip vila tot in tractoru. Eu as recomanda tuturor sa nu se complice cu aceasta companie. Pana la urma urmeaza sa platesti 25 de ani credit si nu vrei sa ai surprize neplacute.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.