blog-logo

A treia ediție a Memorialului „Marian Măuță”, cu scop caritabil

A treia ediție a Memorialului „Marian Măuță”, cu scop caritabil

În acest an, echipele de fotbal participante la Memorialul „Marian Măuță” se vor lupta pe teren, în scop caritabil, pentru fostul jucător de la Precizia Săcele și FC Brașov, Adrian Drăgănoiu.

Memorialul „Marian Măuță” la fotbal, va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie, începând cu ora 9, în sala de sport a Liceului „George Moroianu” din Săcele.

La competiție vor participa echipele: Precizia Săcele, Rossoneri Săcele, ACS Colțea, Fortul Doftanei, Prietenii lui Măuță, Astra Brașov, ACS Hărman, Olimpic Zărnești și Steagul Roșu.

Evenimentul este dedicat memoriei fostului apreciat fundaș central Marian Măuță, care a evoluat și la FC Precizia Săcele, și la FC Tractorul, și la FC Brașov în decursul carierei, cu destule meciuri jucate în prima ligă, iar scopul ediției din acest an va fi unul caritabil.

Alte articole:   Avertizare Salvamont Brașov: Schimbarea consistenței zăpezii crește riscul producerii unor accidente

În cadrul evenimentului, echipele participante vor plăti o taxă de înscriere care va fi redirecționată către fostul jucător de la Precizia Săcele și FC Brașov, Adrian Drăgănoiu. De asemenea, și spectatorii prezenți vor putea dona pentru Adrian.

Adrian Drăgănoiu suferă de scleroză laterală amiotrofică şi are nevoie de sprijin financiar pentru continuarea tratamentului.

A început fotbalul la FC Braşov, echipă pentru care a şi jucat în Liga I, apoi a trecut la Precizia Săcele unde a evoluat peste 10 ani, saceleanul.ro.

Adrian Drăgănoiu (48 de ani), fiul fostului mare jucător al lui FC Braşov, Sandu Drăgănoiu, este acum antrenor la CSŞ Braşovia, iar de cîţiva ani trăieşte o dramă. Motivul este unul extrem de dureros pentru fotbalist, familie, prieteni şi fani. Adrian suferă de o boală gravă, scleroză laterală amitrofică.

Alte articole:   Începe vaccinarea profesorilor. Cabinete dedicate personalului din învățământ, deschise în fiecare județ

În urmă cu trei ani, Drăgănoiu a fost diagnosticat cu scleroză laterală amitrofică (ALS), care atacă celulele nervoase care controleaza mişcarea voluntară, ceea ce, în timp, face mişcarea mîinilor, picioarelor şi a muşchilor feţei extrem de dificilă.

În ciuda diagnosticului cumplit, Adi a încasat cu demnitate vestea şi a ales să lupte.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate