VIDEO Manevră periculoasă între Mândra și Șercaia. A depășit pe dreapta o mașină aflată în depășire

VIDEO Manevră periculoasă între Mândra și Șercaia. A depășit pe dreapta o mașină aflată în depășire

Un șofer este căutat de polițiști după ce a făcut o manevră extrem de periculoasă, pe DN 1, încălcând regulile de circulație.

Evenimentul ar fi avut loc, marți, pe DN1, între localitățile Mândra și Șercaia, pe un segment unde frecvent au loc accidente de circulație.

În imaginile înregistrate de camera de bord a unui participant la trafic, se observă cum un vehicul de gabarit mare a fost depășit de către un autoturism marca BMW.

Imediat în spatele acestuia, se afla un alt autoturism, marca Skoda, înmatriculat în București, care intră în depășire, însă pe partea dreaptă a BMW-ului.

Din fericire, atenția șoferului aflat la volanul autoturismului BMW a făcut ca accidentul să fie evitat

Deşi imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare, nici unul dintre cei peste 10 mii de oameni care le-au văzut nu s-a gîndit să sesizeze autorităţile competente, însă imaginile au ajuns la la oamenii legii prin intermediul presei, iar Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Braşov s-a autosesizat, scrie bunaziuafagaras.info.

„Nu este înregistrată nicio sesizare cu privire la filmare. S-au demarat verificări la nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Făgăraş, urmând să se stabilească cine a condus autoturismul în cauză şi să se dispună măsurile legale. Este contravenţie”, a declarat pentru bunaziuafagaras.info, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

Nici poliţistul Marian Godină nu s-a gîndit să sesizeze autorităţile. Potrivit sursei citate, el a distribuit filmuleţul pe contul personal de Facebook, dar a ales doar să precizeze: „manevra asta nu o văzusem“.

Filmuețul a fost postat pe Facebook de Info Trafic Actualități.

Alte articole:   Brașovul, în topul tranzacțiilor imobiliare din România

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap