Autoturism lovit de tren la Râșnov (FOTOGALERIE)

Autoturism lovit de tren la Râșnov (FOTOGALERIE)

„Un tanar in varsta de 19 ani din Rasnov nu a respectat semnalele acustice si optice, aflate in functiune, de la nivel cu calea ferata fiind surprins si accidentat de trenul transport persoane care circula dinspre Brasov catre Zarnesti. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto si a pasagerei autoturismului, care au fost transportati la spital. In cauza se efectueaza cercetari pt vatamare corporala din culpa”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov intervine pentru acordarea primului ajutor unui șofer în orașul Râșnov. Mașina condusă de acesta a fost lovită de de tren, in apropiere de magazinul Penny.

Alte articole:   Cetatea Râșnov are nevoie de lucrări suplimentare pentru reparații

„O persoana este incarcerata. Se deplaseaza la fața locului un echipaj cu apa si spuma, 1 echipaj pentru descarcerare și două echipaje SMURD!”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Cipiran Sfreja.

 

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Este al nu stiu catelea accident produs la acea trecere la nivel cu calea ferata.In mare parte soferii inculpati spun ca sunt nevizibile semnalele luminoase.Nu se poate lua o masura si anume schimbarea semaforului sau inlocuirea cu bariera?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate