blog-logo

CS Colțea 1920 s-a reunit la sala de forță!

CS Colțea 1920 s-a reunit la sala de forță!

Echipa brașoveană de liga a IV-a, CS Colțea 1920, a intrat în programul de pregătire odată cu adunarea pentru noul an, 2019. Preparatorul fizic spaniol, Sergio Ranera, a condus prima ședință de pregătire în sala de forță, unde tinerii jucători de la Colțea au răspuns pozitiv.

La nivelul lotului, echipa pregătită de Liviu Nicolae se va baza pe același nucleu ca și in turul campionatului, după cantonamentul din Bulgaria urmând a se decide lotul cu care se va aborda returul de campionat.

„Ne-am reunit cu dorința de a continua munca bună depusă pe finalul anului trecut. Așteptările de la 2019 sunt să consolidăm o formula de echipă care să practice un fotbal plăcut bazat în exclusivitate pe principiile clubului nostru. Doresc să câștigăm și o constanță în jocuri, lucrul poate cel mai greu de atins când ai un lot foarte tânăr.Cu siguranță vom fi o echipă care va încerca să câștige orice joc”, a declarat Liviu Nicolae – antrenor CS Colțea 1920

Alte articole:   FOTO Artă din materiale reciclabile. Elevi brașoveni premiați de Comprest în cadrul "De la mic la mare reciclăm și desenăm"

Avem un program de pregătire bine stabilit, tinerii noștri sunt programați deja pentru analizele medicale și avem deja și un program de jocuri bine conturat, le-am spus băieților că e perioada cea mai importantă a anului pentru un jucător și trebuie să fie foarte atenți la cum se pregătesc. O sa vedem la lucru, în amicale , tineri de la echipa U19 a clubului deși momentan nu va pleca nimeni din lotul care a evoluat în turul de campionat. Munca sinceră a acestor copii va fi răsplătită indiferent de cum consideră unii să respecte fenomenul fotbal și imaginea orașului”, spune Marian Ivan – director general CS Colțea 1920.

Alte articole:   Ministerul Mediului vrea să creeze o bază de date cu zonele frecventate de urși

În prima etapă din 2019, CS Colțea va juca în deplasare la Ciucaș Tărlungeni, la începutul lunii martie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate