blog-logo

Elevii se întorc astăzi la școală. Îi așteaptă curând altă vacanță

Elevii se întorc astăzi la școală. Îi așteaptă curând altă vacanță

După vacanța de iarnă, care a durat trei săptămâni, elevii și preșcolarii se întorc astăzi la cursuri, însă copiii nu vor sta prea mult în bănci pentru că în scurt timp urmează o altă vacanță, cea intersemestrială, care este programată în perioada 2 – 10 februarie.

Până la vacanță intersemestrială elevii ar putea avea parte de o minivacanță de patru zile.

Pe 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române în 1959, este sărbătoare legală și elevii nu vor merge la școală. Fiind într-o joi, este posibil ca ziua următoare, vineri, 25 ianuarie, să fie declarată și ea zi liberă de la Guvern, astfel  că iată încă o posibilă mică vacanță de patru zile.

Alte articole:   17 octombrie - Ziua Patrimoniului Cultural Imaterial

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, cel de-al doilea semestru este cuprins în perioada 11 februarie 2019 – 14 iunie 2019. În această perioadă elevii vor mai avea parte de o vacanță. În perioada 20 aprilie – 5 mai 2019 va fi vacanţa de primăvară, apoi cursurile celui de-al doilea semestru vor continua până pe 14 iunie 2019, după care elevii vor intra în vacanța de vară pănă pe 15 septembrie.

Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 31 mai, iar pentru clasa a VIII-a – în data de 7 iunie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.