Vilă în flăcări la Sohodol

Vilă în flăcări la Sohodol

15.50 Pompierii militari au reuțit să salvezi din imobilul care era cuprins în totalitate de flăcări două ATV-uri și un generator de energie electrică.

15.30 Intervenția pompierilor devine tot mai dificilă. Autospecialele nu pot ajunge la clădirea în flăcări! Sunt la o dinstanță de doi kilometri de vila în flăcări.

15.06 La ingervenție a mai fost trimise o autospeciala de la Detașamentul 1 Brașov, în sprijin. Drumul este foarte greu accesibil, abrupt, a mai precizat Sfreja

14.54 Pompierii militari au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea Sohodol (comuna Bran).

Purtătorul de cuvânt al Inpscetoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Cipiran Sfreja, a precizat că este vorba despre o vilă, reguim de înplțime parter, etaj și mansardă.

„La locul incendiului s-au deplasat trei autospeciale cu apa si spuma (două de la Zarnesti, una de la punctul de lucru Moieciu) si Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență Bran, precum și un  echipaj SMURD”, a declarat Sfreja.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   De săptămâna viitoare primariile vor putea cere bani de la stat pentru a trece la iluminarea stradală cu becuri LED
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.