„Crăiasa Zăpezii” și atelier de origami, atracțiile din acest weekend la Superland

„Crăiasa Zăpezii” și atelier de origami, atracțiile din acest weekend la Superland

Superland marchează sfârșitul vacanței de iarnă cu un super weekend plin de evenimente, bonusuri și DUBLU la distracție. Așadar, în perioada 11 ianuarie – 13 ianuarie, Superland ți-a pregătit un program cu totul special.

Weekend-ul de poveste începe vineri de la ora 12:00 cu un atelier de creație, în cadrul căruia Little Rising Star și Usborne Books ne învață arta Origami. Vă amintim că Usborne Books este cea mai mare și de succes editură care se adresează exclusiv copiilor. Intrarea și participarea la atelier sunt gratuite.

Dacă te-ai gândit vreodată cum ar fi o iarnă fără fulgi de nea și fără bucuria săniușului, sâmbătă, 12 ianuarie, sunteți așteptați la „Crăiasa Zăpezii”, un spectacol de teatru interactiv, susținut de Happy Teatru Brașov, începând cu ora 16:00, la etaj, în zona de VRxtreme. Intrarea și participarea la piesa de teatru sunt gratuite.

Ultima duminică din această vacanță de iarnă începe cu o super promoție. Astfel, duminică în intervalul 10:00 – 12:00 plătești o tură la VRxtreme și beneficiezi de cea de-a doua GRATIS.

De asemenea, weekend-ul acesta este ultimul din această vacanță de iarnă când se va dubla timpul de distracție. Astfel dacă încarci cu 200 de puncte primești 400 de puncte de joacă. „Ora magică” se desfășoară timp de 60 de minute în fiecare zi, promoția fiind anunțată în Superland la ore aleatorii stabilite de organizatori.

Urmărește Superland pe Facebook sau Instagram și rămâi la curent cu promoțiile și evenimentele organizate.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Încep lucrările de modernizare a rețelelor de apă, în zona Onix
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.