blog-logo

Vedetele vin la Braşov pentru Gala caritabilă „Aici pentru Tine”

Vedetele vin la Braşov pentru Gala caritabilă „Aici pentru Tine”

Andreea Marin va veni şi în acest an la Braşov, pentru a treia oară consecutiv, ca prezentator al Galei de caritate „Aici pentru Tine”.

Evenimentul, organizat de Asociația ”Aici pentru Tine”, împreună cu agenția de publicitate ”AdTeam” Brașov, va avea loc vineri, 22 februarie 2019.

Ca în fiecare an, în cadrul Galei, care va cuprinde mai multe surprize artistice şi nu numai, se vor strânge fonduri pentru două cazuri medicale şi sociale grave.

În acest an, toate fondurile strânse vor fi direcţionate către Florin şi Bogdan.

Florin este un baieţel minunat, de 11 ani, care se luptă, de când s-a născut, cu o boală gravă la rinichi şi cu afecţiuni la coloană şi şold. După ani de zile petrecuţi prin spitale, cu tratamente şi intervenţii chirurgicale, Florin cântăreşte doar 12 kg, merge la şcoală cu scutece, în care se scurge urina din tubul pe care îl are montat în rinichiul stâng, şi singura speranţă pentru el este, după recomandările medicilor, un tratament în afară, la o clinică din Turcia.

Alte articole:   Proiectul privind reducerea de 50% la transportul studenţilor, în dezbatere publică

Bogdan este, la 33 de ani, la limita dintre viaţă şi moarte, având nevoie de implantarea unui defibrilator cardiac, până va putea face un transplant de inimă. Din cauza insuficienţei cardiace severe, inima lui funcţionează la numai 20% din capacitate, afectându-i organele interne, provocându-i atacuri de panică şi probleme cu respiraţia. Bogdan are un băieţel de aproape un an, care are nevoie, în continuare, de tată şi pe care nu îl va putea vedea crescând, fără ajutorul nostru.

Special pentru aceşti oameni, a căror viaţă depinde de sumele care vor fi donate, la eveniment vor participa şi artiştii Adrian Sînă (fondatorul trupei Akcent) şi Mihai Trăistariu, dar si Eduard Ungureanu, copilul cu voce de aur si viitor mare artist care vor cânta, pentru invitaţii galei, printre care vor fi oameni de afaceri din Braşov şi din ţară, autorităţi locale şi vedete.

Alte articole:   Electrica, E.ON, ENEL și Hidroelectrica, amendate de ANRE

În 2017, fondurile obţinute în cadrul galei de caritate au fost folosite pentru a sprijini un caz social grav, Cara Maria, în vârstă de 38 de ani, mamă a doi copii, care avea nevoie urgentă de o proteză complexă la picior şi de un tratament costisitor, care continuă până în prezent, pentru ulcer varicos sever şi boala Lupus, combinată cu mutaţia genetică „factorul V Leiden”.

În 2018, au fost salvaţi, cu ajutorul donaţiilor, Răzvan, un băieţel de 13 ani, care făcea dializă din 4 în 4 ore şi care a primit un rinichi nou, şi Cristina, o fetiţă de 13 ani, paralizată total, din cauza unei erori apărute în timpul unei operaţii la inimă, care a primit un transplant de celule stem şi un tratament foarte costisitor.

Alte articole:   Lotul „mită în spitalele COVID”, trimis în arest la domiciliu

Datorită ajutorului oferit de toţi cei implicaţi, aceşti oameni, doborâţi de sărăcie şi de boală, au primit, în cadrul Galei „Aici pentru TINE”, nu doar bani şi tratamente, ci şi bucuria de a nu fi abandonaţi de cei din jur şi speranţa de a putea trăi o viaţă aproape normală. Pentru ei şi pentru celelalte cazuri grave ale asociaţiei, şi în acest an, încercăm să ne unim forţele şi să găsim soluţii, împreună cu partenerii şi sponsorii galei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate