blog-logo

EXCLUSIV PSD Brașov, cu un picior în… stradă!

EXCLUSIV PSD Brașov, cu un picior în… stradă!

Social-democrații brașoveni au probleme mult mai mari decât aceea referitoare la cine va ajunge la șefia filialei județene! Lupta dintre cele două tabere – Dunca și Mohaci – este o glumă comparativ cu faptul că PSD-iștii trebuie să evacueze sediul din Piața Sfatului.

Din informațiile pe care le deținem, un cetățean etnic german și-ar fi solicitat și a câștigat în instanță fostele proprietăți pe care le deținea în municipiul Brașov. Însă, Primăria nu i le poate retroceda în natură, iar în acest context averea acestuia a fost evaluată în bani, iar pentru că nu are fonduri pentru a plata datoriei, municipalitatea trebuie să cedeze din proprietățile pe care le are în contul datoriei.

Alte articole:   ANM: Vremea se răcește din nou. Prognoza pentru următoarele două săptămâni

Iar omul și-a ales: sediul PSD din Piața Sfatului este unul dintre imobilele pe care le-a cerut. Mai mult, și sediul revoluționarilor, lipit de sediul județean al PSD Brașov, a fost solicitat.

Din informațiile noastre, spațiile respective vor fi transformate în camere de închiriat pentru turiști, existând deja proiecte pentru amenajarea acestora, ba chiar și o firmă care să se ocupe de investiție.

Distribuie dacă îți place!
  1. Sa nu zici ca cetateanul german e Daniela….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate