S-a semnat contractul de proiectare și execuție, etapa a III-a, pentru Aeroport

S-a semnat contractul de proiectare și execuție, etapa a III-a, pentru Aeroport

Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a semnat astăzi acordul contractual pentru „Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav Etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte”, în urma adjudecării licitației de către firma SC Construcții SA Sibiu.

Astfel, în următoarea perioadă, pe amplasamentul de la Ghimbav vor fi proiectate și construite nouă componente ale viitorului aeroport: clădirea energetică, remiza PSI, posturile de control acces, gospodăria de apă, parcarea auto și drumul de acces între terminal și DJ 103C, drumurile tehnologice interioare, împrejmuirile și porțile, rețelele interioare, precum și platforma antisuflu.

Prețul total rezultat în urma procedurii de achiziție pentru proiectarea, execuţia şi finalizarea lucrărilor este de 34.026.900,82 lei (respectiv 1.232.778,06 lei pentru proiectare și 32.794.122,76 lei pentru execuție).

Durata de derulare a contractului este de trei luni pentru elaborarea proiectului tehnic și opt luni pentru realizarea construcțiilor propriu-zise. Pentru serviciile de proiectare, SC Construcții SA a apelat la trei subcontractanți (SC Consitrans SRL, SC Elecktra Invest SRL și SC Protelco SA).

Începem cu dreptul anul 2019, un an în care ne propunem să realizăm construcțiile adiacente Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav. Ne bucurăm că am depășit cu bine această etapă de achiziții și că avem contractul de lucrări semnat. Sperăm că în luna mai constructorul va începe lucrările, că nu vor apărea niciun fel de probleme și termenele contractuale vor fi respectate, astfel ca până la sfârșitul anului Aeroportul să prindă contur. În paralel vom realiza procedurile de achiziție a lucrărilor pentru terminalul de pasageri, vom încheia protocolul cu ROMATSA, vom clarifica modalitatea de asigurare a controlului de trafic și vom face demersurile necesare pentru certificarea Aeroportului”, spune președintele CJ Brașov Adrian-Ioan Veștea.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Daniel Mischie: ,,Sunt convins că notele de plată la restaurante vor fi mai mici decât în trecut''
Loading...
loading...
  1. Asteptam ca, Durna Ghe. , urmasul de la DGASPC Bv. , care a furat mult mai mult. tot in complicitate cu CJBv. , sa fie trimis la fel in judecata de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov !!! Ce dracu fac procurorii de „paie”, asteapta sa-i fie prescrise faptele penale ??? Da nu va e rusine d-lor actulali procurori, sunteti complici cu Durna Ghe (PSD) ??? Va acuz de complicitate „mizerii de doi bani”, care aveti sediul ILEGAL pe B-dul Garii, pe terenul ce este in proprietatea CFR Regionala Cluj !!! Dobitocilor, v-am informat, sunteti parca in filmele cu prosti . Da nu va e rusine ? Sunteti , voi cei din conducere, mai rau ca infractorii !!! Pe d-na fost prim procuror sef interimar, Alina Elena Comaniciu, ati detasat-o la Covasna, dupa ce a inceput urmarirea penala impotriva lui Durna Ghe. de la DGASPC Bv. Tanara d-na a decedat in conditii necunoscute . Va acuz , mizeriilor de la Parchet si de crima cu premeditare . De ce ati detasat-o, sa acoperiti HOTIILE lui Durna Ghe. infractorilor ; stati cu dos. penal din anul 2014 ? Da nu va e rusini, sunt milioane de euro furati de la copii si batrani din centrele de plasament din jud. Brasov !!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.