blog-logo

Foști jucători la Colțea 1920, în vizită la sediul clubului!

Foști jucători la Colțea 1920, în vizită la sediul clubului!

La început de 2019, trei dintre jucătorii brașoveni plecați de la CELTA Brașov/ Colțea 1920 către diviziile naționale ale fotbalului românesc s-au întâlnit cu conducerea clubului.

Raul Găvârliță a debutat deja în Liga 1 în tricoul celor de la Astra Giurgiu, dar a fost un jucător important al echipei secunde, la fel cum a fost și Radu Marinescu pentru FC Botoșani. Ambii vor face pregătirea de iarnă în Turcia făcând parte din loturile primelor echipe de la Giurgiu și Botoșani. Mihai Rotaru a fost unul din jucătorii de bază de la AFC Hărman în 2018.

Cei trei tineri jucători au fost primiți astăzi la sediul clubului unde au primit sfaturi prețioase cu privire la viitorul imediat al carierei lor: „În proiectul nostru, formarea jucătorilor nu se termină odată cu transferul la un alt club, considerăm că acești jucători încă ne reprezintă chiar dacă sunt legitimați la alte cluburi, o să fim aproape de ei și de ceilalți care au plecat de la noi spre fotbalul de performanță. Ne pasă de ei și vom încerca să le fim aproape atât pe plan sportiv dar mai ales extrasportiv”, a declarat directorul general Marian Ivan

Alte articole:   28 februarie – Ziua Protecţiei Civile din România

Ziua s-a încheiat cu o invitație la pizza și multe schimburi de păreri care sperăm să-i ajute pe cei trei în viitor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate