blog-logo

CS COLȚEA 1920 și-a stabilit programul iernii. Dinamo, Ludogorets Razgrad și Sepsi printre adversarii din amicale!

CS COLȚEA 1920 și-a stabilit programul iernii. Dinamo, Ludogorets Razgrad și Sepsi printre adversarii din amicale!

După un început de sezon ezitant, CS COLȚEA 1920 Brașov a fost una din surprizele plăcute ale actualului sezon de LIGA IV-a, tânăra formație brașoveană reușind să învingă Precizia Săcele și CSM Codlea în ultimele 2 etape, dar și să se califice în sferturile Cupei României, faza județeană.

Formată în mare parte din juniori promovați din propriul centru, singura campioană a României pe care a dat-o Brașovul își dorește să facă o figură frumoasă în retur și, de aceea, și-a creionat deja un program de pregătire cu meciuri amicale de nivel înalt.

După vizita medicală și reacomodarea la efort care se vor face pe plan local în a doua jumătate a lunii ianuarie, elevii lui Liviu Nicolae vor merge în perioada 1-10 februarie în Bulgaria la Balcic, pentru un stagiu de pregătire unde vor juca și trei meciuri amicale, cel mai important împotriva echipei secunde a lui Ludogorets Razgrad, meci ce va avea loc pe 5 sau 6 februarie.

După revenirea la Brașov, CS COLȚEA se va duela cu Dinamo București U19 în data de 15 februarie, iar după data de 20 februarie s-a perfectat și un joc amical cu Sepsi Sfântu Gheorghe, data și ora acestui joc urmând a se decide în funcție de situația din clasament a prim divizionarei din județul vecin.

Venim după o perioadă lungă de vacanță, odihniți și pregătiți pentru o perioada de acumulări unde vom pregăti prima parte a lui 2019, unde va trebui să arătăm foarte bine din toate punctele de vedere, insa cu o calitate superioara față de anul trecut. Vom incepe pregatirea in 14 ianuarie, iar in perioada 1-10 februarie vom efectua un stagiu centralizat de pregatire in Bulgaria la Balcic, unde vom avea parte de conditii foarte bune de pregatire. Ma bucur ca putem beneficia de conditii de pregatire la un nivel foarte ridicat și vom intalni adversari puternici”, spune Liviu Nicolae,  antrenorul CS COLȚEA 1920.

Lotul de jucători va fi același ca și în retur, clubul condus de fostul internațional Marian Ivan urmând să dea credit tinerilor din club.

„Am reusit sa perfectam perioada centralizata de pregatire in Bulgaria la Balcic unde echipa  va beneficia de conditii foarte bune de pregatire, terenuri si jocuri amicale foarte importante, exact ceea ce trebuie unui club profesionist. Modul de exprimare al echipei pe finalul anului trecut ne obliga sa pastram acelasi traseu ascendent. Nu va fi o perioada de transferuri foarte bogata, ne vom baza in continuare pe principiul clubului nostru, acela de a promova jucatori din propria academie”, a precizat Marian Ivan, director general la CS COLȚEA 1920.

În prima etapă din 2019, CS Colțea va juca în deplasare la Ciucaș Tărlungeni, la începutul lunii martie.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Întreruperi de curent în Viștea de Jos, Prejmer și Săcele

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate