blog-logo

EXCLUSIV Bătaia de joc în Brașov atinge cote incredibile! Biserica Evaghelică CA declară un spațiu închiriat unei firme că valorează 2 bani!

EXCLUSIV Bătaia de joc în Brașov atinge cote incredibile! Biserica Evaghelică CA declară un spațiu închiriat unei firme că valorează 2 bani!

Newsbv.ro continuă dezvăluirile asupra modului în care cultele înțeleg să facă bani negri prin speculațiile în ceea ce privește plata impozitelor asupra acestor proprietăți.

Chiar dacă nu vă vine să credeți, Biserica Evanghelică CA din Brașov a declarat că deține un spațiu a cărui valoare de inventar este de o,02 lei noi! Spațiu pe care l-a închiriat unei firme. Evident, se plătește zero lei impozit pentru acest imobil la bugetul local!

Biserica Evanghelica CA Brașov este campioană la proprietăți în buricul târgului, dar nu și la plata de impozite și la declararea valorii reale a acestora. Sunt nu mai puțin de 27 de imobile care sunt evaluate sub 10 lei fiecare!

Alte articole:   Cum să asigurați ieftin o mașină în Marea Britanie

Citiți mâine dimineață, la ora 7.00, doar pe newsbv.ro, și câți bani au declarat oficialii acestui cult că valorează Biserica Neagră, liceele și grădinițele pe care le deține în proprietate.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt stăpânii patrimoniului din Brașov? Cât pierde Primăria din scutirea de taxe și impozite?

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov