blog-logo

Jaf ca în filme azi-noapte la Brașov

Jaf ca în filme azi-noapte la Brașov

UPDATE 8.30 „La data 29.12.2018, ora 03.34, Dispeceratul I.P.J. Brasov a fost sesizat cu privire la faptul ca intr-o unitate bancara de pe raza municipiului Brasov a avut loc o explozie. In temeiul sesizarii s-a constituit echipa operativa formata din politisti de Investigatii Criminale, Criminalistica si politisti de Ordine publica care au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, usa si geamul de la accesul dinspre strada in sucursala bancara, cat si un bancomat au fost dislocate din locul in care se aflau, parti din acestea fiind imprastiate pe trotuarul si carosabilul din fata sucursalei. In acest moment se efectueaza cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul si identificarea autorilor”, au anunțat în această dimineață polițiștii.

Alte articole:   Gravură manuală pe sticlă cu artista brașoveancă Astrid Bata

8.o0 Locuitorii din cartierul Valea Cetății au fost treziți cu noaptea în cap de o explozie puternică, în jurul orei 4.oo. Din informațiile pe care le deținem, a fost un jaf la sediul CEC Bank din Răcădău (Bd. Valea Cetății nr. 28, bl. B26).

A fost aruncat în aer bancomatul, după cum ne-a relatat un locuitor din zonă, după care s-ar fi dat lovitura. La fața locului sunt echipele operative de la Poliție, specialiștii în dispozitive pirotehnice, pentru cercetările aferente.

Revenim cu amănunte! 

În septembrie 2014, tot în cartierul Valea Cetății, mai mulți indivizi au dat o lovitură la o filială a Băncii Transilvania. Atunci, hoții au plecat efectiv cu tot seiful. Câteva luni mai târziu, polițitii i-au identificat pe indivizii implicați în această lovitură (Amănunte AICI!)

Alte articole:   Accident pe DN11, la Popasul Căprioara

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate