blog-logo

Spectacol total la cea de-a patra ediție a evenimentului „Meciul Stelelor de Crăciun”

Spectacol total la cea de-a patra ediție a evenimentului „Meciul Stelelor de Crăciun”

Ca în fiecare an, în prag de Sărbători, clubul CS COLȚEA 1920 a organizat serbarea de sfîrșit de an printr-un meci în scop caritabil.

Cei aproximativ 1000 de spectatori prezenți sâmbătă seara la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” au putut vedea pe parchetul Sălii Sporturilor din Brașov fostele glorii ale celor de la FC Brașov, cei care au pus Brașovul pe harta fotbalului European și care au adus pe „Tineretului” marele Inter a lui Ronaldo, Adriano, Seedorf sau Toldo, au urmărit echipa Vedetelor Brașovului din care au făcut parte fotbaliști, politicieni, oameni de radio, piloți de curse, foști handbaliști și foști baschetbaliști și i-au încurajat pe seniorii de la Colțea care au fost conduși din teren de antrenorul Liviu Nicolae.

În primul meci al triunghiularului FC Brașov UEFA a trecut de Colțea 1920 Brașov cu scorul de 3-0. În jocul al doilea Colțea a terminat la egalitate scor 3-3 cu echipa vedetelor Brașovului și s-a impus după executarea loviturilor de departajare, iar în ultima dispută „Vedetele” au câștigat jocul cu FC Brașov UEFA cu scorul de 5-3.

Alte articole:   Lista de așteptare pentru vaccinarea populației generale se deschide pe 15 martie

FC Brașov UEFA – Colțea 1920 Brașov 3-0 (Marian Ivan, Gnadt x2)
Colțea 1920 Brașov – „Vedetele” Brașovului 3-3 (5-3 penaltyuri) (Țicalo, L. Nicolae, Firat Cenk / Fl. Iacob, M. Constantinescu, Vali Lazăr; Robi Sava și Liviu Nicolae au înscris la loviturile de departajare pentru Colțea)
Vedetele Brașovului – FC Brașov UEFA 5-3 (Gabi Borodi, Fl. Iacob x2, M. Constantinescu x2 / Stere, Gnadt, M. Ivan)

Clubul organizator, Colțea 1920 Brașov a reușit să strângă din donații aproximativ două tone de alimente, rechizite, jucării și haine care vor ajunge prin intermediul fundației Casa Mea la câteva case de tip familial din Prejmer, Hărman și Lunca Câlnicului.

 „Este prima dată când mă aflu printre organizatori, astfel de evenimente frumoase pentru comunitate se organizează cu multă muncă și vreau să-i felicit pe toți cei implicați în acest proiect pentru eforturile lor , cea mai bună răsplată a fost să vedem copii fericiți în această seară. Prin organizarea acestui eveniment caritabil am vrut să facem o bucurie celor care au nevoie de sprijin. Le mulțumesc sponsorilor și publicului care au fost alături de noi. Este totuși păcat că în Municipiul Brașov mesajul către comunitate nu este unul de incurajare a sportului și a proiectelor pentru copii, o să muncim în continuare și sunt convins că prin fapte vom convinge pe toată lumea” – a declarat Marian Ivan, director general al CS Colțea 1920

„O seară minunată pentru familia CELTA BRAȘOV/COLȚEA 1920, suntem fericiți când facem lucruri și vedem lume fericită în jurul nostru. Am terminat la înălțime un an dificil și am arătat ca indiferent de obstacole avem capacitatea să continuăm un proiect de care întreaga comunitate brașoveană ar trebui să fie mândră.În fiecare an am colaborat cu alte case de copii. Acum, prin fundația «Casa Mea», totul va merge către casele de copii din Prejmer, Hărman și Lunca Câlnicului. Am discutat cu cei de acolo și ne-au transmis că ar avea nevoie de alimente, haine și rechizite școlare. De aceea, biletul de intrare a reprezentat o donație pe care au făcut-o cei care au venit la sală. Vrem să oferim și noi o bucurie de sărbători”, spune și Ciprian Jurubescu, președintele CS Colțea 1920 Brașov

Partenerii evenimentului au fost: Urban Invest, Oncocard, Aqua Carpatica, Consiliul Județean Brașov, Primăria Brașov, Directia Administrare Infrastructura Sportivă Brașov, Wieholding, Enjoy Sports, Alta Lingua, Winning Idea, Hotel City Center, Complex Lux Divina, Euro Motor, Briswa – Set Racism Offside, Eqip.Ro – Joma Brasov, Restaurant Ambiance Poiana Brasov și UPRUC TPA.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate