Marian Godină, surprins de radar cu 113 km/h în localitate

Marian Godină, surprins de radar cu 113 km/h în localitate

Polițistul brașovean Marian Godină a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost prins conducând cu o viteză de 113 km/h în localitate.

El a fost surprins de radar, într-o localitate din județul Covasna, în timp ce se întorcea din Republica Moldova.

Marian Godină nu şi-a anunţat boacăna pe Facebook.

 

„Drumul era destul de aglomerat și anevoios și nu mai aveam răbdare să ajung odată acasă. Eram deja în județul Covasna, drumul era acum foarte liber și waze-ul îmi mai arăta că mai avem cam o oră până acasă. Același waze mi-arăta și că este poliție, motiv pentru care m-am uitat în bord să văd ce viteză am. N-am apucat, pentru că am văzut venind din față, din spatele unei combine de treierat, un mcv de poliție care a început să-mi facă flash-uri și a aprins girofarurile. M-am uitat spre Georgiana și i-am zis că pe mine mă opresc. Am oprit cât de repede pe dreapta, iar Loganul a întors și a oprit în spatele meu. Știam că aveam în jur de 100, dar nu știam dacă intrasem sau nu în vreo localitate și nici peisajul nu mă ajuta să-mi dau seama. N-am văzut dacă polițistul avea sau nu caschetă pe cap, dar l-am auzit când s-a prezentat și mi-a cerut actele. I le-am dat și m-a întrebat dacă știu de ce m-a oprit”, a povestit Godină, pe pagina de socializare.

Polițistul a primit și o amendă de 652 lei, relatează stiridiaspora.ro.

Radu Herjeu, jurnalist și scriitor, a reacționat față de gestul polițistului.

Mi-e o silă de lupii moraliști de mor! Dar și mai silă mi-e de proștii care le sorb ipocriziile și îi transformă în „personalități” și apoi, evident, în influenceri”, a fost reacția lui Radu Herjeu.

Alte articole:   UNPR are nevoie de minuni: primul pas, au pus Zâna şefă la femei

Foto: arhiva

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap