blog-logo

VIDEO Premierea celor mai buni sportivi și a antrenorilor brașoveni în 2018

VIDEO Premierea celor mai buni sportivi și a antrenorilor brașoveni în 2018

La această oră se desfășoară Gala Sportului braşovean 2018, o manifestare de recunoaştere şi promovare a înaltei performanţe şi a rezultatelor remarcabile obţinute de sportivii braşoveni şi de antrenorii lor în acest an competiţional.

Evenimentul se va desfăşura în prezenţa marilor glorii sportive ale judeţului nostru, a conducătorilor de federaţii sportive care organizează competiţii de anvergură în judeţul Braşov, a oficialităţilor locale şi judeţene şi a susţinătorilor de seamă ai sportului olimpic braşovean. Evenimentul va fi prezentat de cunoscutul crainic TV Marian Olaianoş.

Pentru rezultatele obţinute la campionate mondiale şi jocurile Invictus, Consiliul Judeţean va premia atât competitorii, cât şi antrenorii, cu câte 3.500 lei pentru medalia de aur, 3.000 lei pentru argint şi 2.500 lei pentru bronz.

Alte articole:   Ceremonie militară și religioasă de 1 Decembrie, la Brașov. Paradă militară cu prezentarea tehnicii de luptă

Pentru rezultatele obţinute la campionatele europene, atât sportivii, cât şi antrenorii vor primi câte 3.000 lei pentru medalia de aur, 2.500 lei pentru medalia de argint şi 2.000 lei pentru bronz. Câştigătorii campionatelor naţionale vor primi 1.500 lei pentru locul I, 1.200 lei pentru locul al II-lea şi 1.000 lei pentru locul al III-lea.

Distribuie dacă îți place!
  1. sporturi olimpicevs neolimpice 3 ianuarie 2019, 9:54 PM

    este gala olimpicilor. Pe langa sporturile olimpice mai sunt si cele neolimpice, dar in tara asta de rahat sportul a ajuns sa insemne doar ce vor unii sa insemne.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate