blog-logo

Un nou termen în procesul lui Florin Buliga, autorul triplului asasinat

Un nou termen în procesul lui Florin Buliga, autorul triplului asasinat

Magistrații Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov au dispus miercuri, amânarea procesului stabilind un nou termen pentru data de 17 ianuarie 2019, în cazul lui Florin Mircea Buliga.

Bărbatul care și-a ucis soția, fiica și băiatul, în luna martie a acestui an, se află la Penitenciarul Codlea unde își așteaptă condamnarea.

După gratii, Florin Buliga s-a schimbat, a recunoscut că a ucis-o pe soția sa Monica și pe cei doi copii ai lor, Ioana și Ștefan, și acum nu mai spune că vrea să își pună capăt zilelor, potrivit Libertatea.

Chiar și în aceste condiții, conducerea penitenciarului a luat măsuri de securitate și l-a dus pe Buliga la izolator, într-un bloc de deținere special.

„E complet schimbat, dar nimeni nu riscă, de aceea este ținut într-un bloc de detenție special, izolat de celelalte în care sunt deținuții considerați a fi cuminți. Colegi îi sunt tot persoane cu potențial violent sporit, cu grad de periculozitate. Nu e un izolator individual”, au spus surse judiciare pentru sursa citată.

Florin Buliga face parte acum din categoria pușcăriașilor pe care nu îi mai caută familia.

„Fratele lui, singura persoană care îl mai vizita, care îi mai aducea mâncare sau o haină, a renunțat să se mai intereseze de soarta lui. Omul, care stă la Suceava, a întrerupt legătura cu el, poate din cauza distanței”, au precizat sursele citate.

Până acum, el a fost condamnat pe data de 16 noiembrie, la 1 an de închisoare, pentru consum ilicit de droguri, după ce s-a stabilit că era consumator de cannabis.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Noi medicamente pentru cancer, boli metabolice și neurologice, incluse pe lista celor gratuite

Leave a Reply

Your email address will not be published.