Moș Crăciun a vizitat Centrul de zi pentru copiii aflați în situații de risc „Astra“

Moș Crăciun a vizitat Centrul de zi pentru copiii aflați în situații de risc „Astra“

Viceprimarul Costel Mihai și comandantul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă“, Gabriel Răducanu, împreună cu studenții din corul academiei, l-au adus pe Moș Crăciun la copiii beneficiari ai serviciilor Centrului de zi pentru copiii aflați în situații de risc „Astra“, care funcționează în cadrul Direcției de Asistență Socială Brașov.

Copiii le-au pregătit oaspeților o scenetă și colinde, însă nici studenții academiei nu s-au lăsat mai prejos, colindându-i pe copii. Cei mici au primit apoi cadouri de Moș Crăciun din partea viceprimarului.

„Țin foarte mult la acest centru, pentru că este primul meu proiect din activitatea mea în Consiliul Local și mă reîntorc aici cu mare drag de câte ori am ocazia“, a declarat viceprimarul Costel Mihai.

Proiectul Centrului de îngrijire de zi pentru copiii aflați în situații de risc „Astra” a fost inițiat în 2008, iar centrul a devenit funcțional în anul 2012. De serviciile sale beneficiază copii aflați în situații de risc care provin din familii cu părinţii plecaţi în străinătate sau cu situaţii speciale.

Aceştia beneficiază de consiliere psihologică, au parte de activităţi recreative precum pictură, lucru manual sau modelaj din plastilină, excursii, activități culturale (inclusiv participare la spectacole) etc. În prezent, centrul oferă aceste servicii unui număr de 14 copii și are o capacitate maximă de 15 copii.

Alte articole:   De astăzi, restricții de circulație în Săcele din cauza săpăturilor Companiei Apa Brașov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap