blog-logo

Trei puști au intrat în casă peste un bătrân și i-au luat banii amenințându-l cu cuțitul

Trei puști au intrat în casă peste un bătrân și i-au luat banii amenințându-l cu cuțitul

În noaptea de 29/30.11.2018, în jurul orei 00.30, două persoane necunoscute au pătruns înlocuinţa unui bărbat în vârstă de 82 ani din Tărlungeni, de unde au sustras suma de 1.500 de lei, după ce l-au amenitat cu un cutit găsit în locuinta acestuia.

„În încercarea de a-i determina să renunte la comiterea faptei, persoana vătămată a pus mâna pe lama cutitului, provocându-si o plagă tăiată la nivelul mâinii drepte. Verificările efectuate de politisti, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brasov, au condus la identificarea autorilor, fiind vorba de doi minori de 16, respectiv 17 ani din aceeasi localitate, stabilindu-se că un alt minor, în vârstă de 13 ani, a asigurat supravegherea locuintei pentru a nu fi depistati”, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Alte articole:   Tot ce trebuie să știți despre folosirea tablourilor ca decorațiuni

Polițiștii au precizat că, în cazul celor doi suspecti care au comis fapta, a fost dispusă măsura retinerii pentru 24 ore, sub aspectul săvârsirii infractiunilor de tâlhărie calificată. În cursul acestei zile, Judecătoria Brasov a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 zile.

Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz, în vederea documentării intregii activităti infractionale si dispunerii măsurilor legale.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate