blog-logo

Peste 2,2 milioane de euro, necesari pentru Sala de sport de la Baza Metrom

Peste 2,2 milioane de euro, necesari pentru Sala de sport de la Baza Metrom

La nivelul Primariei Brașov s-a obținut autorizația de construire nr. 1099/21.11.2008 in baza cărora au inceput lucrarile de execuție la obiectivul Campus Școlar de la Metrom. Execuția nu a fost finalizată, la acestă dată, lucrările fiind abandonate, nemafiind alocate fonduri de la Guvern, iar pe teren există lucrări de infrastructură și suprastructură parțială.

În acest context, autoritățile locale au decis construirea unei Săli de Sport prin continuarea lucrării de execuție și extindere a anexelor atât în plan orizontal, cât și în plan vertical, cu regim de înalțime P+E.

Sala de Sport va fi prevăzută cu locuri pentru public pe trei gradene – 138, locuri oficiali – 6, jucatori – 28, rezerve și antrenori – 12, în total 189 de persoane. De asemenea vor fi amenajate vestiare pentru antrenori, jucatori, arbitri, un depozit de materiale sportive  și o cabină pentru portar. 

Având în vedere faptul că prin OUG nr. 85/2018 privind abrogarea unor dispoziții legale în domeniul investiţiilor finanţate din fonduri publice, s-au abrogat standardele de cost, s-a impus recalcularea costurilor investitionale. SC Danina Star SRL a întocmit documentația tehnică pentru studiul de fezabilitate”, se precizează în documentația tehnică transmisă conilierilor locali.

Astfel, Consiliul Local Brașov trebuie să aprobe indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Sala  de Sport în cadrul Bazei Sportive Metrom Brașov, dupa cum urmează: valoarea totală a obiectivului – 10.390.434,37 de lei, inclusiv TVA, don care construcții +montaj – 8.422.127,17 de lei, inclusiv TVA. Durata estimativă a investiţiei este de 18 luni calendaristice.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Se dă startul granturilor pentru capital de lucru. IMM-urile afectate de criza COVID-19 pot beneficia de 150.000 de euro

Leave a Reply

Your email address will not be published.