Penibil: Mihai Mohaci și Mihai Popa au revenit în PSD

Deputații Mihai Mohaci și Mihai Valentin Popa, care anunțaseră la începutul lunii decembrie că demisionează din PSD pentru a se înscrie în Pro România, au revenit în PSD, a anunțat liderul deputaților social-democrați, Daniel Suciu, luni, în plenul reunit al Parlamentului.

„Vreau să vă anunț că începând de astăzi (luni – n.r.), 17 decembrie, colegii Mihai Mohaci și Mihai Popa au făcut cerere de reînscriere în PSD”, a anunțat Daniel Suciu, în debutul ședinței de luni a plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului, precizând că cei doi vor activa în cadrul grupului parlamentar al PSD.

La rândul său, vicepreședintele Senatului Claudiu Manda, care prezidează ședința plenului reunit, a afirmat: „Le spunem bine au revenit colegilor noștri”.

Deputaţii Ion Mociolcă, Ion Spânu, Mihai Valentin Popa şi Mihai Mohaci au anunțat, pe 3 decembrie, că demisionează din PSD pentru a se înscrie în partidul Pro România, fondat de fostul premier Victor Ponta.

Rămâne de văzut acum cu ce i-a momit înapoi Dragnea. Gurile rele spun că Marius Dunca nu mai este agreat la șefia filialei PSD Brașov, acest post fiindu-i oferit vicepreședintei partidului, Roxana Mînzatu.

Mai mult, duminică seara, la un post centreal de televiziune, Liviu Dragnea afirmase că demisionarii din PSD nu sunt o pierdere, pentru că „au dosare”

Alte articole:   Terenul pentru Aeroport, intră luni în discuție la Biroul Permanent al Senatului
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap