blog-logo

Despre aberațiile lansate de blogul-purtător de cuvânt al primarului din Săcele

Despre aberațiile lansate de blogul-purtător de cuvânt al primarului din Săcele

Există un blog din Săcele, susținut pe față de primarul PSD Virgil Popa. Aici, când nu sunt publicate nu doar atacuri și cuvântări asumate de către edilul-șef, ci și anonime care „dezvăluie” ce răi sunt cei din opoziție. Mai trebuie spus că primarul folosește ca armă politică și pagina oficială web a Primăriei Săcele.

Opoziție care are și ea un blog, al liberalului Ciprian Sterpu. Care, la rândul lui, atacă tot ce mișcă la PSD.

Una dintre tâmpeniile pesediștilor lui Popa este lansarea unui zvon că PNL nu ar merge cu un candidat propriu la viitoarele alegeri locale, ci îl va susține pe unul de la PMP. Cum stau lucrurile?

Alte articole:   Chefi renumiți din România vă învață cum să gătiți acasă mâncărurile preferate. Azi, „tigaie” picantă

Adrian Veștea, președinte PNL Brașov: „PNL este partidul cel mai mare din Brașov. Nici nu se pune problema și nici măcar nu am avut vreodată discuții cu cei de la PMP ca să susținem vreun candidat. Vom avea în mod cert propriul nostru candidat, dar nici măcar nu s-a pus problema desemnării vreunuia. La Săcele văd că se face mai multă politică decât administrație. Ar trebui cei de la PSD, dacă tot sunt la putere de doi ani acolo, să pună mâna să întocmească proiecte pentru accesarea de fonduri nerambursabile? Ce au făcut timp de doi ani? Nici măcar pe PNDL nu am văzut nimic notabil. Că poate lor nu le taie PSDragnea din fonduri, așa cum au făcut la Consiliul Județean și Primăria Brașov. Revenind la desemnarea unui candidat la funcția de primar al muncipiului Săcele,  le transmit să stea liniștiți: avem mulți oameni de valoare în comunitatea săceleană. Noi nu suntem ca PSD, care, la Râșnov, nu a avut un candidat propriu și au ieșit în față cu unul de la ecologiști”.

Alte articole:   A fi artist nu este doar un hobby sau ceva sezonier - este un mod de a trăi - interviu cu Ana-Maria Gălețeanu - ilustrator

Mihai Costel, președinte PMP Brașov: „După cum nu toate drumurile duc la Paris, nici toate profețiile lansate în spațiul public de PSD nu se împlinesc. Nu am avut discuții pe această temă și nu are timp să pierdem vremea discutând despre chesituni care nu există. În ceea ce privește blocarea unor propuneri al Primăriei, întrebăm de ce autoproclamații «cei mai corecți politicieni din Săcele» nu au depus proiecte de finanțare la Guvernul lor și vor să îndatoreze săcelenii, care vor plăti din banii lor, până la urmă aceste investiții? Și îl mai întrebăm public pe domnul primar Virgil Popa dacă este adevărat că a tăiat din banii de investiții de la bugetul din acest an – oare ce au toți PSD-iștii din întreaga țară cu investițiile, de la nivel central la cel local? – și i-a cheltuit la Zilele Orașului? Dar, despre acest subiect, vom veni cu precizări punctuale”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate