blog-logo

Kasper Development, recunoaștere pentru activitatea rezidențială la Gala STAR Construct

În anul Centenarului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții a reunit jucători cu tradiție la cel mai important eveniment dedicat industriei construcțiilor din țară.

Organizată la București, Gala F.P.S.C. STAR Construct – ediția 2018 a reunit circa 300 de participanți, reprezentanți ai societăților de profil, antreprenori în construcții, dezvoltatori imobiliari, proiectanți, producători și distribuitori de materiale și utilaje de construcții, restauratori monumente, patroni ai companiilor ce desfășoară activități conexe sectorului, precum și alți invitați de prestigiu.

În cadrul evenimentului festiv organizat în seara zilei de miercuri, 12 decembrie 2018, Federația Patronatelor Societăților din construcții a acordat diplome de excelență și trofeele STAR CONSTRUCT celor mai performanți jucători de pe piață.

La categoria Dezvoltator Imobiliar premiul a revenit companiei de dezvoltare imobiliară din Brașov –Kasper Development. Antreprenoarea Daniela Kasper a primit trofeul STAR CONSTRUCT 2018 pentru contribuția adusă în cadrul celui mai mare proiect de regenerare urbană din România.

Alte articole:   Afla mai multe despre pardoseala ideala pentru medii industriale

Proiect emblematic pentru Brașov, Coresi Avantgarden reprezintă “Viața trăită din plin”, în viziunea Kasper Development & Ceetrus.

Complexul rezidențial construit pe fosta platformă industrială Tractorul oferă perspectiva unică a doi parteneri cu expertize complementare: cea comercială și cea rezidențială, iar la baza parteneriatului stau aceleași valori și filosofie de business pe termen lung.

„În inima misiunii noastre se află convingerea că dezvoltarea imobiliară are nevoie de un suflu nou şi de o viziune mai largă, dincolo de interesul individual”, susține Daniela Kasper.

Kasper Development este o companie cu peste 13 ani de experiență în domeniul dezvoltărilor rezidențiale – proiectare, arhitectură, management de proiect, vânzări, juridic și property management. Proiectul Coresi Avantgarden se adresează brașovenilor care își doresc o locuință de calitate și un stil de viață modern. Ceea ce îl diferențiază față de alte proiecte este, în primul rând, conceptul.

Alte articole:   Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până miercuri seara

Este un proiect mixt, ce cuprinde mai multe zone de interes: o componentă de comerț, o zonă de birouri, o zonă rezidențială și unități de învățământ, precum și alte funcțiuni. Coresi Avantgarden își propune să ofere clienților bucuria de a trăi într-o comunitate plină de vitalitate, un loc unde vecinii au toate facilitățile pentru a socializa și a trăi într-un mediu armonios și dinamic.

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă la nivel de sector de activitate construcții civile și industriale în România, se implică activ și susține interesele societăților din construcții,  contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri, realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi, dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale și internaționale și organizează evenimente de interes pentru constructori.

In luna noiembrie 2018, Federația Patronatelor Societăților din Construcții a organizat o conferință de presă pentru a aduce în atenția opiniei publice și a forului legislativ din România, dificultățile pe care le întâmpină sectorul și propunerile pe care Federația Patronatelor din Construcții, prin vocea reprezentanților săi, le consideră necesare și urgente. Federația consideră că sectorul construcțiilor trebuie să devină prioritate economică, ca și IT-ul, iar măsurile guvernamentale propuse ar trebui să stimuleze fiscalitatea companiilor și salarizarea specialistilor.

Alte articole:   FOTO Trei brățări dacice din argint, descoperite la Brașov

Reprezentanții FPSC au avertizat că actuala criză din domeniul construcțiilor ar putea împinge economia în recesiune. Ei au solicitat Guvernului subvenții și facilități fiscale pentru a putea mări salariile muncitorilor din construcții și a opri exodul angajaților în străinătate, precum și un salariu minim în construcții de 500 de euro, la o impozitare totală de 20%, redusă de la circa 45% în prezent. Ar fi un prim pas pentru rezolvarea crizei forței de muncă din domeniu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate