Un brașovean, „Voluntarul Anului în Domeniul Pregătirii și Intervenției la Dezastre”

Un brașovean, „Voluntarul Anului în Domeniul Pregătirii și Intervenției la Dezastre”

Gala Nationala a voluntarilor de Cruce Rosie din România, un eveniment de recunoastere publica a oamenilor care au avut o contributie semnificativa in desfasurarea activitatilor filialelor de Cruce Rosie, pe parcursul acestui an.

Inscrierile in cadrul competitiei s-au facut exclusiv online, folosind website-ul gala.crucearosie.ro pentru sase categorii: voluntarul anului, proiectul de voluntariat al anului, voluntarul anului in domeniul social, voluntarul anului in domeniul pregatirii si interventiei la dezastre, voluntarul anului in domeniul educatiei pentru sanatate si voluntarul anului in domeniul primului ajutor.

Aplicatiile inscrise in competitie au fost supuse votului public, in vederea stabilirii finalistilor. La fiecare categorie au fost considerate finaliste primele trei persoane sau proiecte care au obtinut cel mai mare numar de voturi.

In etapa a doua a concursului, voluntarii finalisti au fost jurizati de o comisie formata din sase membri din randul partenerilor si sponsorilor Crucii Rosii Romane. Castigatorii au fost premiati de Crucea Rosie Romana in cadrul Gale Nationale a Voluntarilor de Cruce Rosie.

Astfel:

  • Premiul pentru categoria Voluntarul anului a fost castigat de BOGDAN BOBE, voluntar al filialei de Cruce Rosie Ilfov;
  • Premiul pentru Proiectul de voluntariat al anului a revenit filialei de Cruce Rosie Sector 6 Bucuresti, pentru proiectul“Biblioteca vie a voluntarilor Crucii Rosii Romane”;
  • Premiul pentru Voluntarul anului in domeniul pregatirii si interventiei la dezastre a fost castigat de IOAN CLAUDIU DASCALU, voluntar al filialei de Cruce Rosie Brasov;
  • Premiul pentru Voluntarul anului in domeniul educatiei pentru sanatate a fost castigat de PAULA MANEA STOENESCU, voluntar al filialei de Cruce Rosie Constanta
  • Premiul pentru Voluntarul anului in domeniul primului ajutor a ajuns la MARIUS GABRIEL CROITOR, voluntar al filialei de Cruce Rosie Sector 6 Bucuresti;
  • Premiul pentru Voluntarul anului in domeniul social a fost castigat de CRISTIANA MUNTEANU, voluntar al filialei de Cruce Rosie Constanta.
Alte articole:   Trenul Intercity Corona circulă din nou pe ruta Budapesta – Braşov

„As vrea sa dedic acest premiu Filialei Brasov de Cruce Rosie si Voluntarilor ei, fara de care nu as fi ajuns unde sunt astazi si tuturor Voluntarilor de Cruce Rosie Romana, fara de care nimic nu ar fi posibil. Ma simt onorat sa port acest titlu si vreau sa multumesc tuturor celor ce m-au sprijinit si sustinut deoarece datorita voua am reusit sa imi îndeplinesc un vis. Si vreau sa multumesc si doamnei director Raluca Buzea pentru toata sustinerea, toata munca pe care o depune si pentru tot ceea ce face pentru noi!”, spune Ioan Claudiu Dascălu.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.