blog-logo

„Seara Albă de Crăciun” – spectacol caritabil la Sala Patria

„Seara Albă de Crăciun” – spectacol caritabil la Sala Patria

Astăzi, 12 decembrie, de la ora 18:30, la Sala Patria, brașovenii sunt așteptați la un spectacol caritabil în beneficiul tinerilor și copiilor proveniți din centrele de plasament și al adulților cu dizabilități.

Asociația de Servicii Sociale SCUT în parteneriat cu Artasis Dance Studio, organizează spectacolul „Seară albă de Crăciun”.

Spectacolul are scop caritabil, iar donațiile vor fi folosite pentru sprijinul tinerilor și copiilor proveniți din centrele de plasament și a adulților cu dizabilități.

Cei prezenți se vor bucura de momente pline de farmec alături de invitați speciali.

„Vom dansa, vom cânta și ne vom bucura împreună cu invitații noștri: Haydn Deane & HD Orchestra, Artasis Dance Studio, Dafina – Suflet purtat de cânt, CST Brașov – Gimnastică ritmică, Paul Bătinaș – participant la Vocea României 2017”, spun organizatorii.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet. Prețul este de 70 lei, respectiv, 100 lei, în funcție de poziționarea locului în sala de spectacol.

Alte articole:   SONDAJ: Geoană vs. Kovesi la alegerile prezidențiale, procente intenție de vot. Prognoză pentru parlamentare

Biletele pot fi achiziționate de la: Sediul ASS SCUT, str. Țebea nr. 16; Deane’s Irish Pub & Grill, Strada Republicii 19;  Librăria Cărturești, Piața Sfatului 20; Terroirs Boutique du Vin, Strada Postăvarului 2; Bookcity, Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.