blog-logo

Superofertă! Case de marcat fiscale pentru transmiterea datelor la ANAF

Superofertă! Case de marcat fiscale pentru transmiterea datelor la ANAF

„Dotarea cu aparate de marcat cu jurnal electronic este obligatorie!”, avertizează Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) pe site-ul oficial. Contribuabilii mici mai au timp  până la 1 noiembrie 2018 să se doteze cu case de marcat cu jurnal electronic, fără să riște să primească avertisment pentru nedotare, pe legea prevenirii. Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a listat pe site o serie de documente și situații privind obligativitatea noilor aparate fiscale.

Cum intri pe site-ul ANAF, te întâmpină un mesaj de reaminire pentru firmele care vând și prestează către populație și care de anul acesta trebuie să implementeze case de marcat cu jurnal electronic în locul celor cu rolă.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu propune iluminarea arhitecturală a Bisericii Buna Vestire

Tu ți-ai schimbat casa de marcat? Noile aparate de marcat cu jurnal electronic sunt obligatorii pentru toți operatorii economici prevăzuți de lege”. Pe urmă, dacă dai clic, ești direcționat către site-ul Ministerului Finanțelor, care are o rubrică dedicată noilor case de marcat.

Noi venim în sprijinul Dumneavoastră și vă oferim o gamă diversificată de case de marcat.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Prețurile sunt de la 930 la 1.250 de lei (TVA inclus), dar în acest cost vă asigurăm următoarele:

  • echipamentul fiscal
  • întocmirea dosarului
  • depunerea dosarului la ANAF Brașov
  • fiscalizarea
  • programarea pentru 20 de coduri

Tot ce trebuie să faci este să ne soliciți o ofertă personalizată pe adresa de e_mail office@meding.ro sau să vii sediul companiei noastre, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 6, ap.2. Informații suplimentare la telefon 0268 411 912, între orele 8.00 – 16.30.

Alte articole:   VIDEO Ei sunt studenții geniali de la Universitatea Transilvania care au primit finanțare de aproape un milion de euro pentru proiectele lor!

Compania MEDING a fost fondată în anul 1992 şi are un colectiv format din specialişti care au lucrat la Institutul de Cercetare pentru Tehnici de Calcul şi Informatică Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate