blog-logo

Prinşi în timp ce transportau cu căruţa lemne furate

Prinşi în timp ce transportau cu căruţa lemne furate

Cinci tineri din Budila, au fost prinși de polițiști în timp ce transportau cu două căruțe material lemnos furat din Cantonul Silvic Valea Popii din localitate.

Cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 29 ani, au fost depistați duminică, în cadrul unui control efectuat de polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Feldioara, la care a participat și un pădurar.

„În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că, în data de 09 decembrie a.c. în jurul orelor 23.00, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 29 ani din Budila, s-au deplasat în pădure, la rampa de depozitare material lemons aflată pe Valea Popii din comuna Budila, de unde au sustras cantitatea de 2,48 metri cubi de lemn de foc, esență fag. Materialul lemons a fost confiscat și predat reprezentantului Cantonului Silvic Valea Popii – Budila”, a informat reprezentantul Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Alte articole:   INSP: 863 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 provoacă îngrijorare, cele mai multe cu varianta britanică

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate