blog-logo

Mai multe panouri de la Canionul Șapte Scări au fost vandalizate pentru tabla de aluminiu

Mai multe panouri de la Canionul Șapte Scări au fost vandalizate pentru tabla de aluminiu

Unul dintre cele mai căutate trasee turistice din România, Canionul Șapte Scări, a fost vandalizat de două ori într-o săptămână, fiind distruse patru panouri informative.

Panourile informative cu acoperiș montate de-a lungul traseului Dâmbu Morii – Canionul 7 Scări au devenit o țintă pentru unele persoane care au trecut prin zonă.

Din fotografiile apărute pe pagina de facebook Canionul Șapte Scări, se poate observa că au căzut pradă indicatoarele pe care sunt printate informații utile turiștilor, subtilizând tablele de aluminiu.

Săptămâna trecută, au fost distruse, cu toporul, două astfel de panouri, iar la sfârșitul săptamânii, persoanele rău intenționate, au revenit, de data aceasta echipate cu o cu drujbă, scrie saceleanul.ro.

„Persoane non-umane, până acum neidentificate, au distrus pe timpul nopții (nr. vineri spre sâmbătă) amenajările informative de pe traseu cu scopul de a fura tabla de aluminiu pe care erau afișate informații turistice, se rată în mesajul postat pe facebook.

Potrivit sursei citate, încă de la prima vandalizare conducerea Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele a depus o plângere penală, însă indivizii probabil vor reveni până când vor fura toată tabla din zonă.

Alte articole:   Testarea pentru COVID ar urma să fie gratuită, în cabinetul medicului de familie

Foto: facebook/ Canionul Sapte Scari

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov