blog-logo

Momente magice pentru copiii și tinerii cu dizabilități din municipiul Brașov

Momente magice pentru copiii și tinerii cu dizabilități din municipiul Brașov

Peste 200 de copii și tineri cu dizabilități, care au răspuns provocării de a se costuma și a participa la carnaval, se vor bucura, astăzi, de colinde, jocuri, cadouri și multe alte alte surprize.

Direcția de Asistență Socială (DAS) Brașov organizează Carnavalul „Fulg de nea”, eveniment ce se va desfășura astăzi, de la ora 14.00, la o pensiune din Brașov.

Colindele, împodobirea bradului, muzica, jocurile interactive vor precede punctul culminant al evenimentului, respectiv venirea Moşului cu sacul plin de daruri, pentru cei mici şi cei mari.

Invitați speciali sunt Cvintetul Vocal „Anatoly”, Ansamblul folcloric „Crai Nou” Palatul Copiilor, Anuța Săgneanca, Flavius Vlad Bărbulescu, Grupul de copii al Școlii Gimnaziale nr. 1 Brașov, Gabriel Pleșca, Melania Șerban și mulți alții, care vor oferi bucurie celor prezenți și clipe de neuitat.

Alte articole:   VIDEO Un tânăr brașovean a murit din cauza drogurilor. Doi traficanți, reținuți

Evenimentul face parte din Planul anual de acțiune al DAS Brașov și este organizat în scopul facilitării interacțiunii copiilor și tinerilor cu dizabilități din municipiul Brașov.

Foto: arhiva/apdfbrasov.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.