blog-logo

Mandat de arestare pe numele femeii din Lisa care și-ar fi ucis bebelușul. Decizia este definitivă

Mandat de arestare pe numele femeii din Lisa care și-ar fi ucis bebelușul. Decizia este definitivă

Un judecător de drepturi și libertăți al Curții de Apel a emis luni, mandat de arestare pe numele tinerei de 29 de ani din comuna Lisa, suspectată că și-a omorât nou-născutul.

Asta după ce, săptămâna trecută, Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurorul de caz, iar instanța a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, începând cu 6 decembrie, față de inculpata cercetată pentru omor calificat săvârșit asupra unui membru de familie.

Procurorii au contestat măsura, iar pe 10 decembrie, Curtea de Apel a emis un mandat de arestare pe numele inculpatei. Decizia este definitivă, notează brasovtv.com.

Alte articole:   Candidaţii din Bucureşti, Timiş, Cluj, Braşov şi Iaşi, cei mai activi în căutarea unui job, în februarie

La sfârșitul lunii noiembrie, Ana Maria Ioniță  și-ar fi ucis copilul, apoi l-ar fi îngropat, încercând să ascundă fapta.

Micuţul a fost găsit îngropat în grădină, iar atunci femeia a fost cercetată pentru pruncucidere, în cadrul unui dosar penal sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Femeia a mai avut patru copii, pe care i-a abandonat la naştere.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate