Urs accidentat mortal pe DN11, între Brașov și Prejmer. Posibil să fie ursul urmărit în Brașov zilele trecute

Accident duminică noapte, în jurul orei 23.00, pe DN11, între Brașov și Prejmer. Două mașini au fost avariate după ce au lovit un urs.

Din fericire, nu au fost victime omenești, dar animalul a sfârșit tragic.

„Duminică noapte, în jurul orei 23.20, un cetățean italian, în vârstă de 37 de ani, pe drumul dintre Brașov și Prejmer, la volanul unui autoturism Toyota, a lovit un urs, care în urma impactului a fost aruncat pe contrasens, unde a fost lovit de un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 21 de ani. În urma impactului animalul a murit. Cei doi șoferi nu consumaseră băuturi alcoolice și li s-au eliberat documentele necesare pentru repararea autoturismelor. Animalul a fost predat pe bază de proces-verbal Asociației Vânătorilor”, a declarat pentru newsbv.ro Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Animalul, în greutate de circa 300 de kilograme, este posibil să fie chiar ursul care zilele trecute era fugărit prin Brașov, în zona Tractorul-Coresi, iar de aici, pe centura ocolitoare, animalul s-a refugiat în împrejurimile spre Hărmanului (Amănunte AICI!!!).

Alte articole:   Mai multe localități din județul Brașov sub cod galben de ceață
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap