blog-logo

Reacţii în PSD Braşov, după plecarea celor doi deputaţi

Reacţii în PSD Braşov, după plecarea celor doi deputaţi

Biroul Permanent Județean al PSD Brașov s-a reunit miercuri, 5 decembrie, pentru a discuta situația generată de plecarea a migrarea a doi deputați la o altă formațiune politică. „Rămânem uniți”, au confirmat membrii BPJ.

Am avut o discuție despre decizia foștilor colegi, de a abandona Programul de Guvernare și angajamentele luate în fața alegătorilor, și de a se alătura unui alt partid. Pentru mine acest lucru e o dezamăgire însă după discuțiile cu toți colegii mei din Biroul Permanent Județean va pot asigura ca PSD Brașov e mai puternic decât deciziile individuale și că rămânem în continuare aceeași echipă puternică. Aceeași echipa concentrată mai degrabă pe construcție și proiecte, decât pe disensiuni, intrigi si jocuri de culise. Este clar pentru toată lumea că, de fapt, foștii noștri colegi aveau o cu totul altă agendă decât cea a PSD și a electoratului brașovean care le-a acordat votul și încrederea. Am observat că, în ultima perioadă, Victor Ponta își tot reevaluează foștii colegi, în funcție de interesele sale de moment. Mă așteptam la mai mult echilibru de la un om cu experiența sa politică. Treaba mea, în calitate de președinte al Organizației PSD Brașov, nu este să mă agăț de lucrurile care acum fac parte din trecut. Treaba mea este să continui construcția pe care am început-o alături de colegii mei„, a declarat președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

Alte articole:   Echipa mobilă de vaccinare ajunge, astăzi, în comuna Hârseni

Vicepreședintele PSD, Roxana Mînzatu susține că, la PSD Brașov, forța partidului nu ține de nume si de funcțiile pe care membrii săi le ocupă, ci de puterea echipei politice și de modul în care fiecare membru este perceput la nivel local, de către cetățeni.

„Cei care ne-au încredințat mandatul de parlamentar au făcut-o pentru ca au crezut si cred în proiectele și viziunea echipei PSD Brașov dar mai ales în capacitatea noastră de a le pune în practică.  E evident ca nimeni nu poate realiza aceste proiecte de unul singur, e nevoie să putem lucra în echipă, oricât de grele sunt circumstanțele. Oamenii au avut încredere în abilitatea noastră de a face echipă pentru Brașov, a fost crezul meu și l-am afirmat mereu. Așa încât voi rămâne alături de colegii mei așa cum am făcut- o si până acum”, a adăugat Roxana Mînzatu.

Alte articole:   Intabularea cartierului Electroprecizia a fost finalizată

Răzvan Popa: este o oportunitate pentru modernizarea filialei

Eurodeputatul Răzvan Popa, membru al organizaţiei PSD Braşov, consideră că plecarea a doi parlamentari nu reprezintă decât o oportunitate pentru continuarea modernizării filialei braşovene.

„PSD, ca partid, şi PSD Braşov au trecut de-a lungul timpului prin multe astfel de momente. Şi, de fiecare dată, ele nu au fost decât bune oportunităţi pentru a moderniza filiala sau partidul. Alte consecinţe nu au existat şi nu vor exista. PSD a dovedit de fiecare dată în astfel de momente capacitatea de a rămâne un partid puternic, unit. Sunt convins că aşa se va întâmpla şi acum. PSD Braşov are suficiente resurse umane pe care să se bazeze. Nu stă în aceşti doi parlamentari, cu atât mai mult în altii dispuşi la astfel de gesturi. În ciuda asaltului permanent la care a fost supus PSD în ultimii ani am rămas pe poziţie şi nimic nu se va schimba. Am încredere că alegerile de la anul, începând cu cele europene, vor demonstra faptul că PSD rămâne principala forţă politică a României, mult peste restul. Iar asta va confirma că majoritatea românilor sunt de acord cu direcţia guvernării şi apreciază acţiunile acesteia”, a afirmat Răzvan Popa.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov