blog-logo

ÎN DIRECT Ponta, la Brașov, își prezintă noile „achiziții”

ÎN DIRECT Ponta, la Brașov, își prezintă noile „achiziții”

Președintele Partidului Pro România (PPR), Victor Ponta, vicepreședintele formațiunii Mihai Sturzu, deputații Mihai Mohaci și Mihai Popa, fostul președinte al organizației municipale PSD Brașov, Liviu Lupu, precum și fostul candidat la Primăria Brașov, Cătălin Leonte, participă la această oră la o conferință de presă organizată la Hotelul Aro. Alături de ei s-a aflat și Ion Trocaru, fost șef al Poliției Transporturi Brașov, dar și fost șef al Corpului de control de la Ministerul Transporturilor.

 Ponta: „Nu mă interesează nici domnul Dunca, nici domnul Scripcaru. La Pro România conduce Pro România, nu conduce nici PSD, nici PNL, nici alt partid. De ajutat în viață, eu i-am ajutat pe domnul Dunca și pe domnul Scripcaru, nu ei pe mine, deci nu am obligații de nici un fel față de ei și nu voi avea nici de acum încolo”.

Ponta a spus că vrea să construiască la Braşov o echipă semnificativă, puternică pe plan local şi judeţean, iar la alegerile europarlamentare să obţină 10 procente la nivelul judeţului.

Alte articole:   Medic pediatru, despre infectarea cu tulpina Delta la copii. La ce simptome trebuie să fie atenți părinții

„Colegii care sunt aici au obligația să vină cu proiecte locale foarte bune, dar și, regionale, naționale… Cei doi din Parlament (Mihai Mohaci și Mihai Popa – n.r.) sunt oameni cu experiență și trebuie să mă ajute să dezvoltăm grupul parlamentar. Prin venirea lor, și vreau să le mulțumesc pentru asta, am îndeplinit condiția de a avea 10 parlamentari aleși pe aceeași listă. Prin venirea lor şi prin venirea celorlalţi de la Caraş, s-a declanşat astăzi (miercuri – n.r.) o furtună în Camera Deputaţilor… PSD-ALDE nu mai au majoritate, în sensul în care eu am spus de acum trei luni și este pe cale să se întâmple şi anume, că nu se schimbă Guvernul, nu dărâmăm România, dar pleacă Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaților. El nu vine în plen, el stă în buncăr şi de acolo trimite pe „mitralieră”, pe Iordache, care se ţine de scaun (…) Eu am mai trăit astfel de momente, în 2012, atunci când am reușit să o schimbăm pe doamna Anastase din funcție”, a subliniat Ponta.

Alte articole:   Ce pot face șoferii care au RCA la City Insurance?

„Așteptăm oameni cu experiență în politică, dar vrem și oameni noi. Dacă PSD-ul se eliberează de gaşca actuală, putem să colaborăm foarte bine și cu acesta, dar nu mă văd colaborând cu PNL sau PMP. Nu înseamnă totuși că nu putem să votăm pentru demiterea lui Dragnea. Vrem să fie schimbat Guvernul Dăncilă, dar nu o să votăm niciodată un Guvern condus de Orban în loc, pentru simplul motiv că nu vrei să sari din lac în puţ”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov