blog-logo

La Cria Soft gasesti case de marcat ieftine

La Cria Soft gasesti case de marcat ieftine

Esti nehotarat in ceea ce priveste alegerea casei de parcat potrivite pentru afacerea ta? Uita-te la spatiul de care dispune magazinul tau si hotaraste locul in care intentionezi sa plasezi casa de marcat. Observa cat de mare este spatiul unde vrei sa asezi casa de marcat, daca exista o priza electrica. Daca nu, este posibil sa ai nevoie de o casa de marcat ieftina, care functioneaza pe baterii.

Cria Soft te poate ajuta cu toate necesitatile afacerii tale in ceea ce priveste casa de marcat, punandu-ti la dispozitie modele noi, eficiente, acumulatori optionali, tocmai pentru ca afacerea sa functioneze in permanenta.

La Cria Soft gasesti case de marcat ieftine si moderne, care sunt atat de tip desktop, cat si portabile. Acestea au posibilitatea de conectare prin Bluetooth la device-uri mobile, compatibile cu sistemele de operare iOS, Android sau Windows. Din portofoliul Cria Soft fac parte si alte produse: imprimante moderne, role tehnice, sisteme POS si Soft, sertare de bani, cititoare de coduri de bare. Serviciile Cria Soft sunt diverse: fiscalizarea casei de marcat, contracte de service si predarea memoriei fiscale.

Alte articole:   Cantina socială din Brașov, un subiect umflat artificial, pe care politicienii și-au încordat mușchii

Fiscalizarea casei de marcat este un proces indelungat, care presupune efort si timp pierdut pentru tine si afacerea ta. De fiscalizarea casei de marcat se ocupa Cria Soft, acest serviciu fiind unul rapid, sigur si profesionist. De asemenea, prin consultanta, Cria Soft iti ofera informatii referitoare la documentele intocmirii dosarului ANAF. Pentru ca stim cata munca implica sa duci la bun sfarsit procedura de fiscalizare pentru casa de marcat, Cria Soft te ajuta cu indrumarile si documentatia necesara pentru inregistrarea casei tale de marcat la Directia Generala a Finantelor Publice in a carei raza teritoriala se afla punctul de lucru, dar si cu avizele eliberate de Administratia Financiara.

Alte articole:   Trafic restricționat în cartierul Coresi

Cria Soft este partenerul tau de incredere, care iti pune la dispozitie echipamente conforme cu prevederile legale, cu solutii soft de gestionare a activitatii comerciale, avizate de autoritati. Alege cea mai buna casa de marcat ieftina Datecs numai de la Cria Soft.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate