Se termină, pentru moment, calvarul pe DN73A, la Râșnov

Se termină, pentru moment, calvarul pe DN73A, la Râșnov

Firma care trebuie să repare DN73A a început astăzi să astupe ultima casetă rămasă decoperată, la Râșnov. Lucrările se vor finaliza, cel mai probabil, luni.

„Astăzi e temperatura potrivita ca sa se toarne stratul de baza care va ramane permanent. Saptamana viitoare se va mai turna un strat de asfalt care sa rezolve si diferenta de nivel fata de sensul celalalt, unde a ramas betonul in continuare, respectiv accesele la proprietatile din zona. Acest strat va fi apoi frezat la primavara si se vor turna alte straturi in conditii tehnice favorabile. Mentionez ca asfaltarea de acum foloseste mixtura produsa in statia proprie a constructorului, cea montata la organizarea de santier dintre Bran si Rasnov”, a precizat purtătorul de cuvânt al Direcâiei Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Robert Elekes.

Astfel se va elimina si ultimul semafor de pe tronsonul Rasnov – Bran. Cu toate ca pe perioda iernii nu se va mai lucra, o parte din restrictiile de viteza raman valabile, asa că șoferii care tranziteaza zona trebuie sa dea dovada de prudenta.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident pe DN1 A. Traficul se desfășoară pe o bandă de circulație
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.