VIDEO Primarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu

VIDEO Primarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu

Primarul Râșnovului, Liviu Butnariu, a prezentat  care sunt, la această oră, problemele din oraș, preecum și stadiul  investițiilor aflate în derulare în stațiune.

Repararea DN73. Constructorii au dat termenul de 11 noiembrie până la care mai trebuia turnat încă un strat de asfalt. Toate graficele trimise nu au  fost respectate. Ne-au lăsat și o casetă nefinalizată, unde șapte proprietăți nu au ieșire către Drumul Național”, a declarat primarul

Reprezentatii constructorului lucreaza intens in acest moment sa inchida si ultima caseta ramasa la iesirea din Rasnov spre Bran. Cel tarziu pana la sfarsitul acestei saptamani se va turna stratul de baza de asfalt si acolo, acesta fiind ultima zona pe care este semafor in acest moment. Aceasta asfaltare este doar una provizorie, iar la primavara stratul de acolo va fi inlocuit in totalitate. Asta in primul rand pentru ca nu exista conditii de temperatura pentru a turna asfalt”, a precizat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

Alte subiecte abordate: modernizarea sistemului de apă-canalizare și iluminatul public.

Repararea Cetății  Râșnov – „Cetatea s-ar putea să nu fie închisă definitiv, ci să fie închisă pe zone, iar pe măsură ce se finalizează o etapă, să se deschidă și să înceapă o altă zonă, pentru a putea facilita accesul turiștilor. Așteptăm avizul de la Ministerul Culturii, iar ceea ce trebuie dărâmat, respectiv ce s-a construit ilegal, se poate lucra și în perioada sezonului rece. Valoarea contractului – 16 milioane de lei, fonduri europene, iar lucrările efective sunt de 12,5 milioane de lei”.

Alte articole:   EXCLUSIV Nereguli financiare majore la Filarmonica Brașov

„În acest an avem undeva la 432.000 de bilete vândute la cetate, în contextul în care în tot anul trecut au fost 419.000 de vizitatori”

„Pentru anul viitor intenționăm ca grădina Cetății să fie deschisă, unde să fie organizate diverse evenimente pentru turiștiși, mai ales, pentru copiii lor”.

Butnariu a prezentat și programul de 1 Decembrie, ZIua Națională a României. Moș Crăciun va poposi în centrul stațiunii din 1 decembrie până în data de 24, timp de două ore.

Parinoarul va fi în parcarea de vizavi de Primărie, de 300 mp, intrarea și închiriatul patinelor va fi gratuită.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap