blog-logo

Prinsă în flagrant în timp ce ridica banii de la un brașovean păcălit prin metoda „Accidentul”

Prinsă în flagrant în timp ce ridica banii de la un brașovean păcălit prin metoda „Accidentul”

O femeie de 39 de ani din municipiul Iaşi, a fost prinsă în flagrant, luni, în timp ce ridica 40.000 de lei de la un brașovean înșelat prin metoda Accidentul.

Suspecta l-a păcălit pe bărbat spunându-i că fiul său a provocat un accident mortal şi numai aşa poate scăpa de consecinţele legii.

Aceasta a fost surprinsă în flagrant la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 11.00, la scurt timp după ce a ridicat suma de 40.000 de lei de la un bărbat din mun. Brașov, pe care l-a menținut în stare de eroare cu privire la faptul că fiul său ar fi cauzat un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat și căruia i-a solicitat suma de bani pentru a-l scăpa pe fiul său de tragerea la răspundere penală”, au explicat reprezentanții Poliției Județene Brașov.

Alte articole:   România, printre țările care alocă cel mai puțin pentru cercetare şi dezvoltare

Potrivit polițiștilor brașoveni, femeia este bănuită că a înşelat mai multe persoane prin aceeași metodă.

Cu ocazia depistării, asupra femeii a mai fost descoperită suma de 5.850 lei, 500 euro și 400 USD provenite prin săvârșirea altor două infracțiuni de înșelătorie, comise la data de 18.11.2018, prin aceeași metodă ”Accidentul”.

Banii găsiți asupra femeii au fost ridicați în vederea continuării cercetărilor.

Femeia a fost reținută de polițiști, pentru 24 de ore și a fost introdusă în arestul I.P.J. Brașov, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, urmând sa fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov cu propunere de arestare preventivă.

Foto: arhiva/voceavalcii.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.