Jandarmii brașoveni au donat sânge pentru viață

Jandarmii brașoveni au donat sânge pentru viață

Zeci de subofițeri și ofițeri ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov au răspuns prezent la apelul pentru refacerea rezervelor de sânge transfuzabil necesar salvării de vieți omenești.

Aceștia au venit în sprijinul celor a căror viată depinde de o transfuzie și au participat la Campania umanitară ,,Sânge pentru Viaţă”.

Jandarmii brașoveni susțin că prin puterea exemplului lor speră ca tot mai multe persoane să vină și să facă același gest.

Jandarmeria Brașov, în spiritul camaraderesc specific armei, a răspuns prezent pentru refacerea rezervelor de sânge transfuzabil necesar salvării de vieți omenești. Campania de donare de sânge s-a desfășurat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean «Nicolae Titulescu» Brașov, inspectorul șef fiind primul dintre cei 50 de jandarmi care au vrut să doneze viață celor în nevoie. Ne dorim ca acțiunea noastră să fie considerată un îndemn pentru cât mai mulți dintre dumneavoastră și numărul celor care vor veni în sprijinul semenilor aflați în «nevoie de viață» să crească de la o zi la alta”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Cristi Roșu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Întreruperi programate de curent în mai multe localități din județul Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate