blog-logo

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici, pentru prima dată la Brașov

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici, pentru prima dată la Brașov

Asociația Științifică a Studenților Mediciniști Brașoveni (ASSM), în parteneriat cu Societatea Studenților în Chirurgie din România – Sucursala Brașov (SSCR), Facultatea de Medicină din Brașov, Rădăcini Motors, Spitalul „Sf. Constantin” din Brașov și Banca Transilvania, organizează un eveniment științific unic în Brașov, destinat studenților mediciniști din întreaga țară.

Astfel, în perioada 22-25 noiembrie 2018, la Aula Universității“Transilvania” din Brașov, se va desfășura Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici “KronMed”, la care vor participa peste 400 de studenți.

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici “KronMed” Brașov, eveniment ce se dorește a deveni tradiție anuală, s-a născut din dorința studenților la medicină de a promova Facultatea de Medicină din Brașov, dar și a organizației lor studențești locale, de a-și prezenta rezultatele cercetării științifice în fața participanților din întreaga țară, și, prin numărul mare de participanți invitați, de a deveni un punct de atracție științifică și academic pe harta marilor evenimente cu tematică medicală pentru studenții din România.

Alte articole:   Gravură manuală pe sticlă cu artista brașoveancă Astrid Bata

Congresul „KronMed”  Brașov își propune să ofere câteva zile de știință, prin organizarea de conferințe pe tematici medicale foarte variate, din aproape toate ramurile, susținute de speaker locali și naționali, unii dintre aceștia fiind chiar medici sau cadre didactice universitare din Brașov.

De asemenea, alături de conferințe, se vordesfășura și sesiuni de tip workshop, unde studenții pot învăța și practica diverse tehnici chirurgicale, imagistice sau de prim ajutor. Acestea vor avea loc la Aula Universității, în cadrul spitalelor sau la Institutul de Cercetare al Universității.

Totodată, studenții brașoveni, dar și cei veniți din alte centre universitare, vor avea posibilitatea de a-și prezenta rezultatele cercetăriilor științifice printr-un concurs de lucrări ce vizează atât prezentări orale, cât și cele de tip poster, repartizate în 2 domenii: studii și cazuri clinice.

Alte articole:   Accident pe DN1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani

Cele mai bune trei lucrări din fiecare domeniu vor fi premiate de către organizatori.

Mai multe informații despre eveniment pe pagina oficială a congresului: https://www.facebook.com/kronmedbv/ sau pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1818655188169872/.

Foto: arhiva/medicalbag.com

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate