blog-logo

VIDEO Propuneri ale consilierilor locali PSD

VIDEO Propuneri ale consilierilor locali PSD

Consilierii locali PSD Alexandra Crivineanu și Dumitru Tărăbuță prezintă la această oră propunerile pe care grupul de reprezentanți din forul deliberativ local le vor susține în perioada următoare.

Alexandra Crivineanu spune că solicită înființarea a două posturi în cadrul Servicului de relații cu consilierii locali. Unul de jurist, care să preia ințiaticele de la consilierii locali și să redacteze proiectele de hotărâri de Consiliu Local, iar celălalt post de comunicare, pentru relații cu presa, dar și care să se ocupe de o pagină de Facebook a Consiliului Local, având în vedere faptul că pe pagina oficială a Primăriei le-au fost șterse  comentariile…
De asemenea, Crivineanu a făcut și o prezentare a situației de la Teatrul „Sică Alexandrescu”, după ce mai mulți actori au câștigat procesele pentru că li s-au desfăcut contractele de muncă. S-au plătit retroactiv salarii și daune morale de 222.000 de lei.

Alte articole:   Literele de pe Tâmpa, iluminate în roz de Ziua luptei împotriva cancerului de sân

Dumitru Tărăbuță  critică modul în care a fost pavoazat Brașovul de sărbători și modul cum (nu) s-a făcut deszăpezirea în municipiul Brașov, la prima ninsoare. Acesta spune că de trei ani cere conducerii Primăriei, din partea cetățenilor care locuiesc în cartierele mărginașe, să aibă iluminat festiv de sărbători.

Este bine că se amenajează centrul orașului, dar turiștii ca să ajungă în centru trebuie să treacă prin cartierele mărginașe. (…) Anul trecut am primit un răspuns ipocrit din partea dlui primar: să luăm brăduți și ornamente din banii noștri. Am solicitat bulevardele principale din oraș, intrările în oraș. Nu vreau un brad în fața blocului la mine. Am brad acolo, l-am plantat când era mic, și acum îl împodobesc. Mai este timp până la 1 Decembrie și cerem să se împodobească bulevardele Brașovului”, spune Tărăbuță.

Alte articole:   O nouă creșă se va construi în municipiul Făgăraș

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.