blog-logo

Cine păzește Poliția Făgăraș?

Cine păzește Poliția Făgăraș?

Caz incredibil la Făgăraș, unde patru mașini ale Poliției au fost vandalizate de persoane necunoscute. Toată tevatura se pare că a avut loc în jurul orei 19.30. Dispecerul de serviciu al instituției a fost cel care a anunțat faptul că mașinile aflate în parcarea din fața poliției au fost sparte…

„Patru autospeciale inscripționate cu însemnele Poliției, care erau parcate în fața sediului, aveau geamurile sparte. În temeiul sesizării s-a format echipa de cercetare care s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că parbrizele celor patru autospeciale erau sparte, la fel și lunetele și două dintre mașini aveau și geamurile laterale sparte. S-au făcut cercetări la fața locului, avem un cerc de suspecți și se fac în continuare cercetări în vederea identificării autorului/autorilor și tragere la răspundere a acestora. Activitatea nu a fost periclitată“, a declarat, pentru fagarasultau.ro, reprezentantul IJP Brașov, subcomisar Alina Ivan.
De menționat că polițiștii au omis să anunțe acest incident neplăcut, dar în schimb s-au lăudat că au prins niște țigănuși care au furat niște ciocolată la Săcele, iar banda de hoți a fost anihilată.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   28 februarie: 2.830 cazuri noi de infecții cu coronavirus. 108 la Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate