Criminalul care și-a ucis soția și cei doi copii, condamnat la un an de închisoare

Criminalul care și-a ucis soția și cei doi copii, condamnat la un an de închisoare

Magistrații s-au pronunțat în dosarul lui Florin Buliga, individul care și-a ucis soția și pe cei doi copii în această primăvară.

Brașovenii au fost șocați după ce în noaptea de 26 spre 27 martie Buliga și-a măcelărit familia. Prima sentință împotriva acestuia vine de la Tribunalul Brașov,  unde Bulga a fost condamnat vineri după amiază la un an de închisoare, pentru consum ilicit de droguri.

„Condamnă pe inculpatul BULIGA FLORIN-MIRCEA la pedeapsa de 1 an închisoare și 2 ani pedeapsa complementară (… interzicerea următoarelor drepturi:dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice , dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, dreptul de a conduce autovehicule) pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu. (….) Pedeapsă accesorie (interzicerea următoarelor drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, dreptul de a conduce autovehicule). (…) dispune confiscarea specială a cantităţii de 5,95 grame Cannabis, a grinderului şi a cutiei metalice, rămase după efectuarea constatării tehnico-ştiinţifice de la locuinţa inculpatului Buliga Florin-Mircea , depuse la Camera de Corpuri Delicte din cadrul I.G.P.R. – D.C.J.S.E.O. cu dovada seria H nr. 0278045. În baza art 274 alin 1 CPP obligă inculpatul la plata sumei de 2100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul apărătorului din oficiu d-nul avocat Hliban Cristian în cuantum de 520 lei se suportă din fondurile Ministerului Justiției şi rămân în sarcina statului. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”.

Pentru omor, Buliga este cercetat în alt dosar, la Tribunalul pentru Familie și Minori.

Alte articole:   Trenul Intercity Corona circulă din nou pe ruta Budapesta – Braşov

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.