blog-logo

Vrei sa fii un instagrammer de succes? Descopera Top 5 strategii pentru poze reusite !

Vrei sa fii un instagrammer de succes? Descopera Top 5 strategii pentru poze reusite !

În prezent, lumea virtuala deschide noi porti si ofera o multime de oportunitati tuturor persoanelor care pot reprezenta o voce in mediul online, care pot aduce continut de calitate si care sa fie apreciat de o anume nisa de persoane vizate. Termenul de „ influenccer”  este din ce in ce mai vehiculat in ultimul an si fiecare persoana pasionata de activitatea de pe social media isi doreste sa tinda catre aceasta titulatura.

Consideri ca ai ceva de aratat si iti doresti o doza de celebritate in mediul online? Esti pasionat de fotografie si de content?

Iata cateva strategii pe care sa le aplici pentru a avea poze reusite!

  1.      Cat si cum sa iti expui viata personala?

Publicul este atras in principal de aspectele din viata personala mai mult decat orice. Curiozitatea de a vedea traiul si activitatile de zi cu zi ale altor persoane, in special a celor pe care le admira. Insa, nu uita ca tu ar trebui sa decizi ce anume si cat sa expui din activitatea ta personala, din intimitatea si viata privata.

Din punct de vedere al pozelor, cel mai bine „prind” la public, ipostazele naturale, precum rutina de dimineata sau seara, modalitatea de amenajare a locuintei sau chiar  mic dejunurile sevite in pat. Daca iti doresti sa surprinzi aceste cadre si aspecte din viata ta, nu uita ca oamenii se axeaza in principal pe elementele de decor care infrumuseteaza orice poza.  Cel mai mult sunt apreciate paturile confectionate din lemn masiv, datorita elegantei, aerului boem si mistic pe care il pot conferi, asadar, daca iti doresti sa ai poze spectaculoase si de impact ar trebui sa te gandesti la reamenajarea dormitorului si la cumpararea unui astfel de pat, care se va dovedi nu numai un cadru ideal, ci si o piesa de mobilier care sa iti ofere un nivel diferit de confort.

  1.      Variatiune, autenticitate si imaginatie
Alte articole:   Ministrul Digitalizării: Dosarul cu șină nu va dispărea prea curând în România 

Trei caracteristici care-ti vor asigura succesul si te vor diferentia de ceilalti. Este necesar sa acorzi importanta acestor reguli nescrise pentru ca reprezinta cheia pentru a te propulsa intr-o lume compelxa si inedita a mediului online.  Oamenii isi doresc sa vada tot timpul lucruri noi, inedite, poze cat mai spectaculoase, care sa surprinda experientele tale diverse.

Dupa pozele care sa dezvaluie un anumit moment din rutina ta zilnica, sunt apreciate in numar semnificativ, cele care prezinta experienta ta culturala sunt calsate pe locul al doilea. Atunci cand pleci in calatorii si concedii, ai grija sa surprinzi tematici, peisaje si zone cat mai diversificate, pe care le consideri tu de interes, in asa fel incat sa transmiti prin interemediul acestora experienta personala si sentimentele traite in acele locuri.

  1.      Informeaza-te constant!
Alte articole:   Ministerul Finanțelor: Datoria guvernamentală a României, la 50% din PIB în luna mai   

Chiar daca consideri ca ai tot timpul anumite avantaje de partea ta si ai gasit cheia ideala pentru a obtine un content de calitatea si de impact, trebuie sa fii constient de faptul ca tot timpul ai cate ceva nou de invatat, pe masura ce tehnologia evolueaza si avanseaza si intervine elementul nou si captivant, ce poate sa faca diferenta.

  1.      Incearca pe cat posibil sa beneficiezi de echipament profesional sau de ajutorul persoanelor specializate

Mai ales daca iti doresti sa te axezi pe partea de fotografie, ar trebui sa ai cateva abilitati in acest domeniu, dar sa gasesti si pasiunea si timpul necesar pentru a obtine continut de calitate. Cursurile te-ar putea ajuta destul de mult, precum si practica.

Alte articole:   MedFest - Festival medieval, în Cetatea Făgăraș

Desigur, ai putea sa colaborezi si cu un fotograf pentru acele poze cu tematica deosebita, care sa aiba un impact mai mare asupra publicului tau.

  1.      Tusa personala primeaza si face diferenta!

Chiar daca te inspiri din diverse surse, nu uita ca elementul personal este cel care primeaza, cu atat mai mult in acest domeniu. Chiar daca ai poze perfecte din punct de vedere al focalizarii, al incadrarii in cadru sau din alte motive, nu uita ca atat timp cat nu transmiti prin intermediul lor caldura si personalitate, nu vei reusi sa cuceresti si nu vei face fata in acest mediu.

Nu uita ca notorietatea din sfera online nu este cel mai important interes  in viata unei persoane, asadar nu face din acest aspect un scop in sine. Bucura-te atunci cand anumite persoane rezoneaza cu tine, nu lua in considerarea rautatile gratuite, ci sfaturile constructive si pune in balanta toate sfaturile de mai sus, astfel incat TU sa fii pe deplin multumit de rezultatele muncii tale!

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.