blog-logo

De astăzi începe distribuirea tichetelor „Pentru Suflet”

De astăzi începe distribuirea tichetelor „Pentru Suflet”

Începând de astăzi, Direcţia de Servicii Sociale (DSS) Brașov, începe distribuirea tichetelor „Pentru Suflet” .

Până pe 31 decembrie pensionarii braşoveni, care au venitul de cel mult 1.000 de lei lunar, sunt așteptați să ridice de la sediul DSS Braşov cele 5 tichete sociale cu valoare de 10 lei fiecare.

Tichetele pot fi utilizate doar pentru achiziţionarea de produse alimentare.

Pentru pentru a evita eventualele neplăceri, reprezentanții DSS Brașov precizează ca persoanele îndreptățite să se prezinte cu toate documentele pregătite, menționând că în zonă nu există posibilitatea efectuării de copii de pe documente.

„Documentele de identitate şi cupoanele de pensie ale persoanelor îndreptăţite să primească Pachetul cu alimente „Pentru suflet” trebuie prezentate atât în original, cât şi în copie. De asemenea, documentul de identitate al persoanei împuternicite pentru ridicarea Pachetului cu alimente „Pentru suflet” pentru persoanele nedeplasabile trebuie prezentat atât în original, cât şi în copie. Doar documentele medicale care atestă statutul de „nedeplasabil” trebuie prezentate numai în copie”,este anunţul făcut de Monica Chelban, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov.

Potrivit actului normativ, persoanele îndreptățite să beneficieze de tichetele sociale sunt pensionarii cu domiciliul stabil în municipiul Brașov, cu vârsta de minim 63 de ani femeile și minim 65 de ani bărbații, care împlinesc această vârstă până în data de 31.12.2018 inclusiv și a căror pensie este de până la 1.000 lei inclusiv.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   MedFest - Festival medieval, în Cetatea Făgăraș

Leave a Reply

Your email address will not be published.